שבקייה העוגיות המרוקאיות הכי טעימות שיש -מטוגנות פריכות, טבולות בסירופ מתוק וסמיך ומצופות בשומשום
לבצק:
לטיגון עמוק:
לסירופ:
לקישוט:
אופן ההכנה 1. בקערה גדולה מכניסים את כל החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד
2. מרדדים את הבצק לריבועים בגודל בינוני
3. לקבלת צורת השבקייה המסורתית- חותכים עם סכין 3 פסים באמצע כל ריבוע בצק, את הפס האמצעי קולעים עם הפס הימני ואח"כ עם הפס השמאלי 4. מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את השבקייות בשמן עמוק עד להשחמה. לאחר מכן מורידים מהאש היישר לנייר סופג.
5. להכנת סירופ הציפוי לשבקייה: בסיר מרתיחים את כוס המים ואליה מוסיפים את הדבש והלימון ומערבבים עד לקבלת סירופ אחיד
6. טובלים את השבקיות המוכנות בסירופ הדבש ומפזרים שומשום לקישוט
בתאבון :)
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]