מתכון לקינוח עשיר בטעמים : קוקיגלידה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('602d22bc-66d5-4780-b8c0-becc627fd609','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('602d22bc-66d5-4780-b8c0-becc627fd609','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('602d22bc-66d5-4780-b8c0-becc627fd609','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
לקראת טו באב, רשת קפה גרג חולקת מתכון קינוח חגיגי ועשיר בטעמים - קוקיגלידה.
רכיבים: 1 ק"ג קמח
540 גרם חמאה 770 גרם סוכר חום ככה 150 גרם ביצים 600 גרם שוקולד צ'יפס 12 גרם סודה לשתייה 17 גרם מלח אופן ההכנה: - מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה), ומוסיפים ביצים בהדרגה.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.
- מכדררים ומשטחים, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות ואופים כ-7 דק או עד שהעוגיות משחימות.
- מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.
בתאבון 😊
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c21e9e17-fcea-4d31-828a-e37d6a36ffab','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('c21e9e17-fcea-4d31-828a-e37d6a36ffab','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|