מתכון לפיצה ביתית שתמיד כיף להכין!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c5f04a9e-90cb-4bf8-bdd9-ae3b8843adac','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c5f04a9e-90cb-4bf8-bdd9-ae3b8843adac','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('c5f04a9e-90cb-4bf8-bdd9-ae3b8843adac','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12]]);})

מי לא אוהב פיצה? כשכולנו בבית נצלנו את ההזדמנות והפכו את הכנת הפיצה לבילוי משפחתי! מתכון מנצח לפיצה טעימה במיוחד

זו ההזדמנות שלכם להכין פיצה ביתית טעימה ולהפוך את ההכנה לזמן איכות לכל המשפחה!

מצרכים (מתאים ל-2 פיצות בינוניות):

לבצק:

חצי קילו קמח

כפית מלח

כפית סוכר

כף שמרים יבשים

4 כפות שמן זית

כוס ורבע מים פושרים

 

לרוטב:

כף שמן זית

קופסת שימורים של עגבניות קצוצות (או 4 עגבניות קצוצות וקלופות)

3 שיני שום כתוש

כף רסק עגבניות

שליש כפית סוכר

כפית מלח

קמצוץ אורגנו

 

לפיצה

250 גרם גבינה צהובה מגוררת

תוספות בהתאם להעדפה: זיתים / פטריות / בצל / טונה / תירס / עגבניות וכדומה

פיצה בהכנה. צילום: יהלי אוזן

אופן ההכנה:

  1. הכנת הבצק: בקערת מיקסר מערבבים היטב את החומרים היבשים: קמח, שמרים, סוכר ומלח. לאחר מכן יוצרים גומה בקערה ושם שמים כוס מים ושמן ומתחילים ללוש במיקסר (רצוי בעזרת וו לישה). תוך כדי הלישה מוסיפים עוד מעט מים בהתאם למרקם שנוצר. כשהבצק גמיש ונוח לעבוד, לא נוזלי מידי, יוצרים ממנו כדור ומשאירים בקערה. מכסים בניילון נצמד ומעליה מגבת ומאפשרים לבצק לתפוח כ-3/4 שעה.
  2. הכנת הרוטב: במחבת שמים שמן זית, מוסיפים את השום והעגבניות הקצוצות ומערבבים. מוספים מלח וסוכר ואורגנו ומבשלים כ-10 דקות על אש בינונית. מתקנים תיבול לפי הטעם (ניתן להוסיף בזיליקום).
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  4. מכינים שתי תבניות אפייה עליהן נייר אפייה עם מעט קמח. לשים את הבצק על נייר האפייה עד לקבל צורה רצויה ועובי בהתאם להעדפה.
  5. מורחים את הרוטב על הבצק, משאירים את הקצוות ללא רוטב ועליהן מורחים מעט שמן זית שיעניק קראנצ'יות לבצק בעת האפיה. על הרוטב שמים את התוספות שכל אחד אוהב ומעל את הגבינה המגוררת.
  6. מכניסים את הפיצה לתנור ל-20 דקות עד שהבצק משחים והגבינה נמסה.

בתאבון!

 פיצה ביתית. צילום: יהלי אוזן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('356b4781-994a-42f5-ac4d-e827d25f10b8','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('356b4781-994a-42f5-ac4d-e827d25f10b8','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('356b4781-994a-42f5-ac4d-e827d25f10b8','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה