$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('188d84bf-4215-420c-bd62-5ba7449a23bd','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('188d84bf-4215-420c-bd62-5ba7449a23bd','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('188d84bf-4215-420c-bd62-5ba7449a23bd','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
חברת כרמית מחממת לך את הימים הקרים ומציעה, מתכון למרק כתום בריא וחם.
מצרכים: 2 בצלים בינוניים 4 גזרים 3 בטטות אופציה חתיכת דלעת / דלורית אופן ההכנה:
יש לקצוץ 2 בצלים בינוניים ולטגן עד להזהבה לחתוך 4 גזרים לעגולים גסים ולהוסיף לסיר לחתוך לריבועים 3 בטטות בינוניות ולהוסיף אותן לסיר ניתן להוסיף גם חתיכה של דלעת/ דלורית. לטגן את כל הרכיבים יחד עם הבצל לכסות הכל עם מים רותחים ולהביא לרתיחה להנמיך לאש קטנה ולבשל עד להתרככות הירקות.
יש לתבל במלח, פלפל ובאבקת מרק. לטעום ולתקן טעמים... לאחר שהמרק והירקות התבשלו. להמתין, שהמרק יתקרר מעט ולטחון בבלנדר ידני עד למרקם קטיפתי. מומלץ להגיש לצד המרק פניני קרקר דגנים בטעם שאתם אוהבים. בתיאבון !
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('312b1e97-f039-47fb-8687-78103852bad3','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('312b1e97-f039-47fb-8687-78103852bad3','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|