מרק פיצה
09.02.24 / 09:43
לכבוד יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9 בפברואר, מתכון ייחודי להנות מהמאכל האהוב בצורה בריאה ומזינה.
המתכון באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר
חומרים:
3 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות
100 גרם רסק עגבניות
פלפל אדום קצוץ
1/2 כוס כוסמת ירוקה יבשה
כפית מלח
1/4 כפית סוכר
1.5 כוסות מים
חופן בזיליקום קצוץ
מעט אורגנו קצוץ
שמן זית
אופן ההכנה:
1. מחממים סיר, מוסיפים שמן זית, עגבניות חתוכות, פלפל קצוץ וסוכר ומערבבים
.2 מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות
.3 מוסיפים מלח, פלפל, רסק ומים ומערבבים שוב
. 4 מביאים לרתיחה
.5ברתיחה מוסיפים כוסמת, בזיליקום ואורגנו ומערבבים
6. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]