מרק אבוקדו קר
25.07.22 / 09:22
מתכון מרענן במיוחד למרק אבוקדו קר! עד שלא תטעמו לא תבינו עד כמה נהדר. מרק מושלם למזג אוויר קיצי, קליל, עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים. המתכון קל הכנה, נפלא כארוחת ביניים או כמנת פתיחה בארוחה חגיגית. באדיבות חברת "חקלאי גרנות"
מצרכים (לכ-3-4 מנות):
1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של "חקלאי גרנות"
1/2 כוס אגוזי קשיו
1 מלפפון
1 קישוא
1/2 לימון סחוט למיץ
2-3 גבעולי בצל ירוק
חופן כוסברה
1 שן שום
קורט מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה:
- טוחנים את אגוזי הקשיו במעבד מזון עד היווצרות מרקם חמאתי.
- מוסיפים את האבוקדו, מלפפון, קישוא, מיץ מחצי לימון סחוט, בצל ירוק, כוסברה, שן שום אחת, מלח ופלפל לפי הטעם ומעבדים למרקם חלק של מרק. ניתן לשלוט בסמיכות של המרק על-ידי הוספת מים.
- מוזגים לקערית מרק (או כוסות), מעטרים בכמה עלי כוסברה, קוביות פלפל אדום, בצל סגול וכף יוגורט לפי הטעם.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]