$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('38f1515a-c5cf-49c5-854b-93de10f2fc20','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('38f1515a-c5cf-49c5-854b-93de10f2fc20','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('38f1515a-c5cf-49c5-854b-93de10f2fc20','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
חג החנוכה קרב ובא ועמו כל מאכלי החג עתירי השומן... לרגל החג, מנדבת תמר ידין, דיאטנית קלינית ויועצת לחברת הרבלייף מתכון ללביבות בריאות:
לביבות בטטה, גזר וכרובית : מצרכים (8 מנות) - כרובית שלמה, שטופה ומפורקת לפלחים
- 2 בטטות בינוניות מקולפות
- 1 גזר מגורד
- 3 ביצים
- 2 כפות פירורי לחם, ניתן מקמח מלא
- כף שמן זית
- מלח ופלפל
אופן ההכנה: - חותכים גס את הבטטות והכרובית ומגרדים את הגזר. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון, מפעילים עד לקבלת מרקם אחיד. אין צורך בבישול מקדים של הירקות.
- מוסיפים את שאר הרכיבים.
- יוצרים קציצות לא שטוחות ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 15 דקות.
- מצננים כ-10 דקות טרם האכילה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3c93f7b5-b440-44f2-a04f-5319d269bfdf','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3c93f7b5-b440-44f2-a04f-5319d269bfdf','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|