ירקות מוקפצים בפסטו ולימון
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dafd6b64-3b7f-4d92-ac50-be625a17e9dd','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('dafd6b64-3b7f-4d92-ac50-be625a17e9dd','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('dafd6b64-3b7f-4d92-ac50-be625a17e9dd','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
מתכון פשוט וקל לירקות מוקפצים בטעמים של פסטו ולימון- נפלא כתוספת בכל ארוחה או כמנה בפני עצמה!
מצרכים (2 מנות) 1 בצל 200 גרם ברוקולי
200 גרם פרחי כרובית רבע כרוב לבן כף שמן 1 שום כתוש מלח ופלפל מיץ מלימון אחד 3 כפות פסטו אופן הכנה - נחתוך את הירקות לרצועות או קוביות בגדול רצוי
- במחבק ווק נחמם מעט שמן, נוסיף בצל ונטגן קלות
- לאחר שהבצל מתרכך מעט נוסיף את השום ונמשיך לערבב
- נוסיף את הברוקולי והכרובית ונמשיך להקפית על להבה בינונית מספר דקות עד לריכוך הירקות
- בסוף נוסיף את הכרוב ונמשיך להקפיץ
- נתבל במלח ופלפל, נוסיף את הפסטו ומיץ הלימון ונקפיץ 2 דקות על להבה גדולה עד לאיחוד טעמים
נגיש לצד אורז לבן או מנת חלבון (עוף, דג, טופו וכדומה). בתיאבון!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8adce8c7-8b41-44c0-9e14-6c6903b32490','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('8adce8c7-8b41-44c0-9e14-6c6903b32490','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|