$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a9ac2b5d-2ca4-47dc-95cb-6cb10887d396','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('a9ac2b5d-2ca4-47dc-95cb-6cb10887d396','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a9ac2b5d-2ca4-47dc-95cb-6cb10887d396','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
מעט אחרי שמחירם ירד ולפני שפירות הקיץ משעממים את החיך הינה מתכון לטארט אגסים ובצק עלים לאלו שגם בקיץ מתקשים להיפרד מקינוחי מאפים עשירים בחמאה
טארט אגסים מצרכים 4 אגסים גדולים
120 גר' חמאה בטמפרטורת החדר 180 גר' סוכר 1 דף בצק עלים הוראות הכנה קלפו, חתכו את האגסים לחצאים והוציאו את הליבה. חממו מראש תנור בחום של 200ºC. שמנו את תחתית המחבת (המתאימה לתנור) או התבנית בחמאה, ופזרו את הסוכר. סדרו את האגסים כך שהחלק העגול יהיה למטה וחממו עד שהחמאה והסוכר יקבלו צבע חום מוזהב. כסו באמצעות בצק העלים, דקרו בעזרת מזלג וקפלו בקצוות, בין האגסים לבין המחבת או התבנית. אפו בחום של 200ºC עד שהבצק יהפוך לחום מוזהב. הוציאו את התבנית מהתנור ובזהירות רבה, הפכו את הטארט לצדו השני על צלחת. בתאבון! המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4967f520-249e-4a78-85a2-f108150f244d','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('4967f520-249e-4a78-85a2-f108150f244d','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|