הכירו את 'ארט שף' בית הספר לקולינריה של הדרום

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0bd623b3-0934-426a-a648-51bf63a084ee','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0bd623b3-0934-426a-a648-51bf63a084ee','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('0bd623b3-0934-426a-a648-51bf63a084ee','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

חולמים להיכנס לעולם הקולינריה? רוצים להתמקצע בבישול? שף שליו קמחי מספר ל'באר שבע נט' על בית הספר הגבוה לקולינריה ART CHEF שנפתח לאחרונה בבאר שבע ומציע לתושבי הדרום לבוא וללמוד מהטובים ביותר

אם כולם תמיד אמרו לכם שאתם צריכים ללכת לתחרות בישול או להתחיל ללמוד קולינריה, ART CHEF הוא ללא ספק המקום עבורכם. בית הספר הגבוה לקולינריה ART CHEF הוקם לפני מספר חודשים בבאר שבע על ידי השפים שליו קמחי ואיציק חליוא, שפים בעלי ניסיון בינלאומי ובעלי דרגות הבישול הגבוהות ביותר.

בית הספר ארט שף, מיועד לאנשי מקצוע אשר מעוניינים לשפר את ידיעותיהם ויכולתם, לקבל הסמכות מקצועיות ולהתקדם בענף הקולינריה. בית הספר מאובזר בציוד במטבח המתקדם והעכשווי ביותר, אותו יפגשו התלמידים גם בפועל במקומות העבודה. בארט שף ניתן למצוא לצד הלימודים המקצועיים, גם סדנאות בישול מגוונות, המועברות על ידי טובי אנשי המקצוע בתחומם, המיועדים לקהל הפתוח. "לפני שנה וחצי איציק ואני החלטנו לפתוח את ארט שף מאחר ואין בית ספר לבישול בדרום שנותן כלים מקצועיים וחשיפה לאנשים שמעוניינים להיכנס לענף הקולינריה בצורה מקצועית",  סיפר ל'באר שבע נט' שף שליו קמחי.

ART CHEF. קרדיט צילום סלי פטל

ללמוד מהטובים ביותר

את האהבה שלו לעולם הקולינריה ולמטבח קמחי התחיל בגיל צעיר. "זה היה רומן מילדות, עוג כשהייתי נער הייתי מכין ארוחות בבית ונמצא במטבח... בצבא הייתי שף בטייסת וזו הייתה חוויה מדהימה, לאחר מכן החלטתי שאני רוצה ללמוד ונרשמתי ללימודים בארץ ואז גם בחו"ל", מספר קמחי. הוא למד בבתי הספר הגבוהים בארץ ובחו"ל, כולל בצרפת, איטליה, הולנד, במסלול המתקדם ביותר: Le Grand Diplôme &  Boulangerie and Patisserie. שליו מרצה במגוון בתי ספר בישראל מזה כ- 17 שנים, מוזמן כשף ראשי לבשל באירועי יוקרה במדינות רבות מסביב לעולם, כולל מרוקו, מדינות אירופה, ארה"ב ועוד. ​שליו מחזיק בגביעים ומדליות, משלל תחרויות עולמיות, השתתף בעשרות תכניות טלוויזיה, ואף שימש כשופט ומנטור בתכנית המצליחה "משחקי השף".  

לצידו של קמחי נמצא השף איציק חליוא שהתחיל את לימודיו בבית הספר תדמור ומאז עבר עשרות קורסים והשתלמויות ברחבי הארץ והעולם ובבתי הספר הטובים ביותר. ​השף איציק חליוא, מחזיק בתעודת שף בנ"ל ומשמש כמורה ומדריך דרך משרד התמ"ת ובבתי ספר פרטיים, למעלה מ-20 שנה. בין השאר, השף איציק חליוא השתתף במספר רב של תכניות בישול. הוא אף שימש כקפטן נבחרת ישראל בבישול, כחבר ואף כמאמן הנבחרת וזכה באינספור תחרויות שונות, בינהן באליפויות בין לאומיות.

כל תלמיד במסלולי הלימוד הראשיים של ART CHEF, מקבל את כלל הציוד הנדרש: סט חליפת טבחים מפוארת, סט סכינים, חומרי הגלם איכותיים וכלל ציוד המטבח הנדרש, ברמה הגבוהה ביותר. כל תלמיד  זוכה לליווי צמוד ואישי של השפים מהרגע הראשון ועד סיום הלימודים בשיעורים עצמם, בלימודי עזר ברשת, ואף בסיוע במציאת עבודה לאחר סיום הלימודים, דרך מועדון הבוגרים. בארט שף ניתן למצוא לצד הלימודים המקצועיים, גם סדנאות בישול מגוונות, המועברות על ידי טובי אנשי המקצוע בתחומם, המיועדים לקהל הפתוח.

 קרדיט צילום סלי פטל

ספר לנו מה אתם מציעים בארט שף?

"ניתן להגיע גם ללימודים מקצועיים וקורסים ויש לנו גם סדנאות חווייתיות כמו סדנת לחמים או בישול מולקולרי. בית הספר פותח את שעריו למגוון רחב של תחומים בענף הקולינריה. במסגרת הלימודים חשוב לנו להציע יחס אישי לכל תלמיד, הכיתות הן קטנות ובכל קורס לומדים עד עשרה תלמידים, גם בגלל הקורונה חשוב לנו לשמור על מרווחים שיהיה נוח לכל אחד לעבוד. המטבחים שלנו מאובזרים, נוחים ומרווחים. בעתיד נרצה להקים את נבחרת בית הספר של אזור הדרום שתצא לתחרויות בישול בארץ ובעולם, נארח שפים וקונדיטורים מכל העולם שיבואו להעביר סדנאות כאן אצלנו ברמה הגבוהה ביותר".

מה המנה שאתה הכי אוהב לבשל?

"זה כמו לשאול הורים איזה מהילדים שלהם הם הכי אוהבים! כשאני ניגש לייצר מנה אני עושה את זה עם תשוקה והתלהבות כאילו זה היום הראשון שלי במטבח. יש מטבחים מסוימים שאני אוהב יותר ופחות, אבל בכל מצב אני נותן את כל כולי בכל מנה. לפעמים בפשטות יש את הסיפוק הטוב ביותר, גם ארוחת ערב עם המשפחה יכולה להיות חוויה כיפית, העיקר שיש לך תשוקה ואהבה לבישול".

מה היית רוצה להגיד לקוראי 'באר שבע נט'?

"אני מזמין את הקוראים של באר שבע ונט וכל מי שאוהב בישול בדרום, להגיע להיחשף לבית הספר ארט שף ולענף הקולינריה. בית הספר נותן כלים מצויינים בתחום, אנחנו לא מתפשרים על איכות, על כמות או על התכנים הנלמדים. אנחנו רוצים לתת מקפצה לכל מי שמעוניין להיכנס לעולם הקולינריה וכולם מוזמנים להתנסות ולהצטרף".

 ART CHEF. קרדיט צילום סלי פטל

 

ארט שף, רחוב המכבים 11 באר שבע. פרטים נוספים: 08-6255599 או באתר

שעות פתיחה: ראשון עד חמישי: 09:00-21:00, שישי: 08:00-13:00

ART CHEF. קרדיט צילום סלי פטל

ART CHEF. קרדיט צילום סלי פטל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('cb42753b-f1a9-46c8-adda-9142db325bbf','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('cb42753b-f1a9-46c8-adda-9142db325bbf','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('cb42753b-f1a9-46c8-adda-9142db325bbf','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה