ההתמכרות החדשה שלכם: סלט פירורי כרובית
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('edb07842-559c-497a-a539-b2b0e9b90db0','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('edb07842-559c-497a-a539-b2b0e9b90db0','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('edb07842-559c-497a-a539-b2b0e9b90db0','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
סלט פירורי כרובית, עשבי תיבול וחמוציות שילוב של חמוץ ומתוק בתוספת קריספיות רעננה. בשיתוף ניצת הדובדבן מרכז MALL 7
מצרכים: כרובית בינונית 2 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, נענע)
3/4 כוס חמוציות אורגניות ללא תוספת סוכר "ניצת הדובדבן" מיץ מחצי לימון 1 כף שמן זית 1 כף רכז רימונים 1 כף סילאן ללא תוספת סוכר "ניצת הדובדבן" 1/2 כפית מלח אופן ההכנה: מגרדים במגרדת את הכרובית לפירורים קטנים, מוסיפים את עשבי התיבול והחמוציות. בצנצנת קטנה מערבבים את שאר המרכיבים ושופכים על הסלט.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dee97c10-e701-42f1-8e8e-44e5796c54c9','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('dee97c10-e701-42f1-8e8e-44e5796c54c9','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|