$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2117d494-3267-4e8b-b84f-35dc73adc8f8','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('2117d494-3267-4e8b-b84f-35dc73adc8f8','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2117d494-3267-4e8b-b84f-35dc73adc8f8','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
מעט אחרי שמחירם ירד ולפני שפירות הקיץ כבר לא יהיו ברשתות הינה מתכון מפנק לגספצ'ו מלון לאלו שמתקשים להיפרד ורוצים משהו מרענן במיוחד לסוף הקיץ
רכיבים קוביות מלון גרם 600 גרם 1/2 בצל טרי
1 מלפפון 1 פלפל ירוק 1 שום שמן זית כתית 100 מ"ל מלח להגשה: עלי נענע רעננים הוראות הכנה טוחנים את המלון במעבד מזון, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט שמן זית, וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה. לבסוף, שופכים שמן זית בעדינות, ומערבבים שוב. טועמים לתיבול ומצננים במקרר במידת הצורך. להגשה: קישוט עדין של כמה עלי נענע.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b80aef73-c4cc-4f49-8d9c-6c8126883679','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('b80aef73-c4cc-4f49-8d9c-6c8126883679','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|