$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('db834e3a-d91c-48de-9937-0bb81ad53f6c','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('db834e3a-d91c-48de-9937-0bb81ad53f6c','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('db834e3a-d91c-48de-9937-0bb81ad53f6c','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
מה עושים עם אפרסקים שאנו כל כך אוהבים אבל נותרו במקרר? הכינו איתם גלידה! חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים, מגישה מתכון קייצי לגלידת אפרסקים ביתית, טעימה, קרירה וקלילה להכנה, שאפשר גם להכין יחד עם הילדים בימי החופש הגדול. קיץ מהנה וטעים!
מצרכים: 2 כוסות אפרסקים של "חקלאי גרנות" קפואים וחתוכים לקוביות ⅓ כוס קרם קוקוס 2 כפות דבש 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה: - ערבלו את כל החומרים במערבל עד לקבלת תערובת סמיכה.
- תקנו טעמים במידת הצורך. ניתן להמתיק עם עוד דבש או להקרים עם עוד קרם קוקוס.
- העבירו לתבנית והקפיאו למשך 4 שעות טרם ההגשה.
- הוציאו לכלי הגשה באמצעות כף גלידה ותיהנו!!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a584ffdb-c7ae-46c2-86c3-60065aa1642c','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a584ffdb-c7ae-46c2-86c3-60065aa1642c','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|