ברילה עם סדרת ספגטי

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('27ec4aa9-7f70-4725-9bca-4647f52bd805','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('27ec4aa9-7f70-4725-9bca-4647f52bd805','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('27ec4aa9-7f70-4725-9bca-4647f52bd805','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

הסדרה העשירה כוללת ששה מוצרים המחולקים לפי עובי הבצק החל מהספגטי הכי דק מספר 1 דרך: 3,5,7,9 ועד למספר 13 הכי עבה, המתאימים לכל העדפה ולכל מנה

ברילה משיקה סדרת ספגטי צילום יחצ

ברילה, מותג הפסטה מספר 1 באיטליה, מציע לחורף 2021 סדרת ספגטי איכותית הכוללת שישה מוצרי ספגטי בעוביים שונים. הספגטי האיכותי, מצריך בישול קצר ושומר על המרקם והצורה במהלך הבישול, והתוצאה פסטה איכותית ומעולה. 

מס' 1 קפליני- הידוע גם בשם angel hair, עשוי מצינורות דקיקים ועדינים, משמעות השם באיטלקית הוא "שיער עדין" או "שיער של ילדים" והוא נקרא גם "שיערות מלאכים".

מס' 3 ספגטיני - צינורות ארוכים וצרים, ספגטיני צר יותר ב-2 מילימטר מבן הדוד המקובל, הספגטי, אך דומה לו בכל שאר התחומים. הוא נהדר כמעט בכל מנה של פסטה, מקבל באהבה רטבים מסוגים שונים ומוסיף טאץ' של עדינות גם לרטבים כבדים ועשירים.

מס' 5 ספגטי - צינורות דקים וחלולים שהפכו לשם נרדף לאוכל איטלקי. מקורו של הספגטי בדרום איטליה, השם בא מן המילה האיטלקית spaghi שמשמעותה מיתרים או חוטים ארוכים. זוהי צורת הפסטה האהובה והפופולארית ביותר בעולם. הספגטי שובה לב בזכות הלוק האלגנטי, הארוך והגמיש והאופן שבו הוא מתלפף מסבב למזלג.

מס' 7 ספגטוני - בין ספגטי לבוקטיני, הספגטוני הם צינורות פסטה ארוכים, מעט יותר עבים מספגטי ובעלי נוכחות יותר מורגשת בצלחת. הם הולכים נפלא כמעט עם כל רוטב.

מס' 9 בוקטיני - צינורות עבים וחלולים, עם נוכחות מרשימה בצלחת. הבוקטיני פופלארים במיוחד באזור רומא, שם הם מככבים באחת המנות המסורתיות של האזור "פסטה אמטריצ'אנה"

מס' 13 לינגוויני - חבלים ארוכים ושטוחים של פסטה, נקראים גם בבטה. מגיעים אלינו מאזור ג'נובה שבאיטליה. כמו הספגטי הפופולארי, גם הבבטה מתלפפת בשמחה על המזלג. 

הפסטה של המותג ברילה  מאפשרת הכנת מנות מגוונות מעבר למנות פסטה מסורתיות כגון: קיגל- עוגת ספגטי מתוקה, חמין מקרוני- טוויסט למאכל הכ חורפי  ועוד.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('fb852d01-b559-4a05-acb1-cfacdd33e710','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('fb852d01-b559-4a05-acb1-cfacdd33e710','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('fb852d01-b559-4a05-acb1-cfacdd33e710','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה