$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('33dfaf6d-a66b-4015-8f4c-17c204de5672','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('33dfaf6d-a66b-4015-8f4c-17c204de5672','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('33dfaf6d-a66b-4015-8f4c-17c204de5672','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
בלי קשר לעדה שלכם הקניידלך כבר הפכו לחלק בלתי נפרד משולחן ליל הסדר. איך מכינים?
מצרכים : ¼1 כוסותקמח מצה 3 כפותשמן
½1 כוסותמים רותחים 1 כפיתמלח 2ביצים קורטפלפל שחור אופן הכנה : מערבבים את קמח המצה, שמן, מים רותחים, מלח, פלפל ומשהים 15 דקות מוסיפים את הביצים ומערבבים יחד ממלאים סיר במים, מוסיפים כף מלח ומביאים לרתיחה, או שמשתמשים במרק מוכן שכבר הכנתם מראש, ומכניסים את הכדורים לתוכו מכסים חלקית ומבשלים כ- 20 דקות עד שהקניידלך נפוחים ובהירים מוציאים, מסננים ומקררים בתאבון וחג שמח
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f437dc22-9f37-4c3b-a42d-512e861b02f7','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f437dc22-9f37-4c3b-a42d-512e861b02f7','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('f437dc22-9f37-4c3b-a42d-512e861b02f7','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12]]);})
|
|
|
|