אייס קפה פקאן מרענן לקיץ!
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('37b57429-c96e-4eed-bbce-6d98e62f4929','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37b57429-c96e-4eed-bbce-6d98e62f4929','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('37b57429-c96e-4eed-bbce-6d98e62f4929','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12]]);})
מחפשי משקה מרענן שמתאים לימי הקיץ? הפעם נביא לכם מתכון פשוט וקל לאייס קפה פקאן שלא תוכלו להפסיק לשתות!
בימי הקיץ החמים כולנו מחפשים להמיר את הקפה או התה החם במשקה מרענן שנוכל לשתות בכיף. הפעם נביא לכם מתכון קליל לאייס קפה פקאן שתוכלו להכין בקלות בבית! מצרכים (2 כוסות)
1 כוס חלב (ניתן להחליף בחלב סויה/חלב שקדים) מנת אספרסו קרה (או חצי כוס נס קפה עם מים) חצי כוס קוביות קרח חופן אגוזי פקאן סוכר (לפי הטעם- לא חובה) אופן הכנה - בבלנדר שימו את החלב, הוסיפו קרח, אספרסו, פקאן וסוכר
- ערבוב את כל החומרים בבלנדר כחצי דקה
- מזגו לכוסות מתאימות ותיהנו!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e5d9dede-3804-4fad-affe-675376998d21','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('e5d9dede-3804-4fad-affe-675376998d21','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('e5d9dede-3804-4fad-affe-675376998d21','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|