על הבאזר: הפסד כואב להפועל ב"ש/דימונה בקונכייה



משחק כדורסל נהדר התנקז לסיום דרמטי והפסד להרצליה בתום מותחן גדול - 97:98. בשבוע הבא: יתארחו האדומים בקריית אתא

קרדיט: הפועל ''אלטשולר שחם'' באר שבע/דימונה
קרדיט: הפועל ''אלטשולר שחם'' באר שבע/דימונה

הפועל באר שבע ספגה אמש(שלישי) הפסד כואב בתום משחק דרמטי מול בני הרצליה, שהסתיים בתוצאה 97:98 לזכות האורחת.

למרות יתרון של שבע נקודות בדקות הסיום, האדומים איבדו את ההובלה בעקבות מהפך מאוחר של הרצליה, שניצחה בסל דרמטי ממש על הבאזר. המשחק היה התקפי במיוחד עם חילופי הובלה רבים. ג'סטין מקוי וקודי דמפס הובילו את קלעי באר שבע עם 19 נקודות כל אחד – מקוי רשם דאבל-דאבל עם 11 ריבאונדים ודייק בכל זריקות העונשין שלו (6/6), בעוד דמפס הפגין יעילות גבוהה (5/5 ל-2, 3/4 ל-3).

רון ציפר ומרכוס סנטוס-סילבה הוסיפו 11 נקודות כל אחד, אך מי שהתקשה בערב קליעה חלש היה אייברסון מולינאר, שסיים עם 15 נקודות אך רק 4/19 מהשדה.

קרדיט: הפועל ''אלטשולר שחם'' באר שבע/דימונה
קרדיט: הפועל ''אלטשולר שחם'' באר שבע/דימונה

באר שבע שלטה במשחק בשלבים רבים, אך איבדה את היתרון בדיוק ברגעים הקריטיים. כשהתוצאה עמדה על 96:95 לזכות המארחת, הרצליה יצאה להתקפה אחרונה ועמדה בלחץ עם תרגיל חכם שהסתיים בסל ניצחון של סילבה 0.4 שניות לסיום.

התחושות בקרב האדומים היו קשות בסיום המשחק, במיוחד לאור איבוד היתרון בדקה האחרונה. עם זאת, חשוב לציין כי באר שבע עדיין מכוונת על השישייה הראשונה, מה שיבטיח לה מקום ישיר בשלב רבע גמר הפלייאוף.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:ram@isnet.co.il 



 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות