למרות ניסיונות לרשום קאמבק: הפועל ב"ש/דימונה הפסידה לאלופה בקונכיה
26.01.25 / 23:15
על אף ניסיון קאמבק בדקות הסיום, האורחים מתל אביב שלטו בקצב המשחק וחזרו הביתה עם ניצחון - 75:93. בשבוע הבא: ייפגשו האדומים את הפועל ת"א בהיכל מנורה
אחרי שני נצחונות ליגה רצופים וחשובים, האדומים הפסידו הערב 75:93 לאלופת המדינה, מכבי ת"א.
באר שבע/דימונה הורידה לא פחות מ־21 כדורים חוזרים בהתקפה בדרך לניצחון 32:42 בסך הריבאונדים הכללי והשיגה 20 נקודות מהזדמנות שנייה מול ארבע בלבד של יריבתה – אך דייקה רק ב־51% לשתיים, קלעה שבע שלשות בלבד מ־32 ניסיונות ורשמה יחס אסיסטים־איבודים שלילי של 21:18.
ג'סטין מקוי הוביל את חבריו במשחקו הראשון בליגת ווינר סל עם 16 נקודות ושמונה ריבאונדים, חמישה מהם בהתקפה, אך דייק רק ב־5/11 לשתיים וב־1/5 לשלוש – בעוד רון ציפר וסם איוריו קולעים 13 נקודות כל אחד, כשהגארד עושה זאת למרות 2/7 לשלוש ואילו המתאזרח קולע את כל ארבע זריקותיו לשתיים אך מסיים רק עם 1/5 לשלוש. מלבדם אף שחקן באדום לא קלע בספרות כפולות, אך קודי דמפס היה רחוק משם שתי נקודות – כשהוא אומנם מאבד ארבעה כדורים אך חתום גם על ארבע חטיפות מתוך ה־14 של קבוצתו, שתרגמה אותם רק ל־17 נקודות מאיבודים.
ספנסר וייס הוסיף שלוש חטיפות משלו והוביל את מאבקי הריבאונד עם תשעה כדורים חוזרים, אך רשם גם הכי הרבה איבודים בקבוצה עם שישה כאלה – כשהוא אומנם היחיד מבין חבריו שמצליח לקלוע יותר משלשה אחת, אך עושה זאת רק ב־2/8 מהטווח. האדומים מבירת הנגב, שירדו למאזן 9:6, ייאלצו להתמודד כבר במוצאי שבת הקרובה עם משוכה קשה לא פחות – משחק חוץ מול הפועל תל אביב בהיכל מנורה מבטחים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:ram@isnet.co.il