כך סוכל רצח בנגב: שני גברים נעצרו ברכב עם נשקים



סוכל רצח בחברה הבדואית: בלשי יחידת יואב במחוז הדרומי עצרו רכב ובתוכו שני חשודים חמושים באקדח שהיו בדרכם לסגור "חשבון" במסגרת סכסוך משפחות.

קרדיט: משטרת ישראל
קרדיט: משטרת ישראל
במסגרת פעילות של המחוז הדרומי כנגד שימוש והחזקה של נשק לא חוקי, פעלו אתמול לוחמי זרוע האח"מ של יחידת יואב לאיתור רכב ובו שני חשודים שבדרכם לסגור "חשבון" במסגרת סכסוך משפחות ביישוב שגב שלום.

בלשי יחידת יואב זיהו את הרכב החשוד ובתוכו שני חשודים. הבלשים עצרו את הרכב ובחיפוש נתפס אקדח מסוג FN עם מחסנית ותחמושת, אלה, כסף מזומן וסכין.

שני החשודים, תושבי שגב שלום אחד קטין בן 17 והשני בשנות ה-20 לחייו, יחד עם הממצאים הועברו לחקירה שמתנהלת ביחידת יואב במחוז הדרומי. בהמשך יובאו להארכת מעצרם בבית המשפט.

קרדיט: משטרת ישראל
קרדיט: משטרת ישראל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:ram@isnet.co.il 



 
 
x תמונה ללא תיאור
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה
נגישות