הבשורה הגיעה לעיר: חודש pop up chef's מתחיל במסעדת קפאסה

$(function(){setImageBanner('c5668d62-a969-4f8b-83c8-190a2c9faf96','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,false,32653,'Image','');})

תתחילו להיות רעבים: אחרי ההצלחות הקודמות, שוב חודש POP UP CHEF'S במסעדת קפאסה בבאר שבע, שיחל במהלכי חודשי פברואר-מרץ, ואליו יגיעו כוכבי תוכניות העבר של משחקי השף ושפים מובילים כיום, ויגישו לכם תפריט פופ אפ: גיא רוזמרין, אליעד דנון, יונתן שרביט וברברה צליל אבי.  

השפים מגיעים למסעדת קפאסה. צילום:אנטולי מיכאלוב

במהלך חודשי פברואר ומרץ, החל מה-12 בפברואר ועד ה-7 במרץ, יארח שף מסעדת קפאסה, דרור שושן, ארבעה שפים מובילים שהיו בעבר פיינליסטים בתוכנית הטלוויזיה המצליחה משחקי השף, ומשמשים כיום כשפים של מסעדות נבחרות. ארבעת השפים יגישו במסעדת 'קפאסה' תפריט ספיישלים משלהם. המלצה שלנו: תבואו רעבים.

השף דרור שושן, שף קבוצת קמפאי, מהמובילים את המטבח האסייתי ובכלל, מוביל גם את הקולינריה של כל מסעדות הקבוצה ומסעדת קפאסה בפרט, תוך הקפדה על איכות ומקוריות חומרי הגלם -  מה שמציב אותה כאחת הטובות בעיר.

בכל שבוע במסגרת חודש הפופ אפ שף, יציג שף אחר את המנות האהובות עליו המשקפות את הסגנון, החזון והטעם האישיים שלו. השפים ישתמשו בחומרי גלם טריים ואיכותיים, ויציגו את המומחיות והיצירתיות שלהם במטבח. התפריטים בפופ אפ יוגשו לצידו של תפריט קוקטיילים מיוחד, שיכיל את המשקאות האיכותיים של “ביפיטר” ו"שיבאס".

השפים שישתתפו בפסטיבל הם: גיא רוזמרין, שף ובעלים של מסעדת “בעתו”, המציעה אוכל ישראלי עכשווי בשוק תלפיות בחיפה וידוע כשף יצירתי ומוכשר, שאוהב לשחק עם מרכיבים והטכניקות השונות. רוזמרין יגיש את התפריט שלו בימים 12-17 בפברואר.

בין המנות שיוצעו לקהל: סשימי דג ים, פילה הדרים, עשבים קצוצים, פיסטוק קלוי, ויניגרט סלרי, עלי שומר וחרדל.  ניוקי ראגו טלה - ניוקי עננים, בולונז טלה בבישול ארוך ,עלי חורף, ציר טלה\עוף, פקורינו. קבב דג ים חלאבי - קבב דג ים, חמוסטה, ציר דגים, חמאה, עטוף בבצק ואפוי  בטבון, מוגש עם יוגורט לימוני. קונפי ארטישוק ירושלמי, קרם בצל שרוף ועדשים שחורות, צי'מיצ'ורי זעתר, קרמאבל גרעינים. קיסר בדואי - לב חסה בטבון צלוי בסמנה, קרוטוני פיתה סאג', בצל צלוי, ביצה רכה, איולי קיסר וגבינה קשה מלוחה.                                                                                                  

אליעד דנון, שף מסעדת “אונזה” מקבוצת בארכה האוס ביפו-תל אביב, שמעניקה פרשנות עכשווית למנות מהמטבח המקומי, תוך שימוש בחומרי גלם מוקפדים וטכניקות בישול מתקדמות הנשענות על מסורות עתיקות יומין. השף דנון, ידוע כשף חדשני ומעורר, שמשלב בין המטבח הישראלי העכשווי לבין המסורתי. דנון יגיש את התפריט שלו בימים 19-22 בפברואר.

בין המנות שיגיש: סשימי בר ים בלצ'ה דה טיגרה ,ירקות קצוצים, נענע, שמן זית, לימון ומלח ים. טרטר טונה אדומה בוינגרט עגבניות שרי צהובות, פאף פריקי, עשבים טריים ושמן זית קורונייקי. נתח מוסר ים על הפלאנצ'ה עם רוטב חמאה לבנה, גלייז לימון פרסי ובייבי שומר צלוי. אסאדו טלה מפורק חרוך בגריל, קרעי תפוח אדמה מושחמים בטאבון בשמן זית, מלח ים ועשבים, ציר עלי גפן. סינטה משויישת צרובה, הוט סוס תותים, פירה תפוחי אדמה, חסה ליטל ג'אם צרובה.

השף יהונתן שרביט, בעלים של “שרביט קייטרינג”, קייטרינג  בוטיק המבשל מסביב לעולם ובימים אלו ממש פותח את מסעדת "מילה" בסביון, מסעדת ביסטרו שף מקומי/עונתי. שרביט ידוע כשף רב גוני ומיומן, שמביא את ההשראה מהמטבחים השונים של העולם. שרביט יגיש את התפריט שלו בימים 26-29 בפברואר.

בין המנות שיציע שרביט: טרטלט טונה אדומה בטרטלט פריך, איולי ליים, צ׳ילי מותסס, אבוקדו וחמציץ. קרוקט כרישה מפוחמת, פארמג'יאנו ובצלים, ריאט דג ים באיולי צלפים ועשבים. סלט סלקים מפוחמים, קרם פרש, זרשק, שמן זית, רכז רימונים, עלי חזרת ושלג חזרת טרייה. פילה בר  ים בטאבון, בוקטיני, ציר דגים, ירקות שורש וזעפרן, חמאה, פאן גרטאטו. גלידת פיסטוק סיציליאנית, קרם עוגיות ופקנים, טוויל פיסטוקים מקורמלים.   

ברברה צליל היא שפית ישראלית, גדלה בשדרות וחיה המון שנים בתל אביב כמפיקת אירועים והופעות והתחילה לבשל באופן מקצועי לפני שבע שנים. בשנת 2018 היא עזבה לברלין, שם היא פתחה את "Barbara Tzlil - Dinning Experiences", חברת הפקה וקייטרינג לאירועים ולארוחות פרטיות ובין היתר עושה תוכן קולינרי וסדנאות בישול. השפית ברברה תגיש את התפריט שלה בימים 4-7 במרץ.

בין המנות שיוגשו: טרטר טונה אדומה, פאקוס , עלי חרדל, עלי חזרת, אורגנו, לבאנה עם זרעי כוסברה וקרקר סומאק. קרפאצ'יו שושקה, פלפלים מתוקים שרופים, איולי רכז רימונים, אבן יוגורט, חלה קלויה. שיפוד בר ים על ציר דגים וערק, פירה תפוחי אדמה וחמאה חומה. סינטה צרובה לצד ארטישוק ירושלמי בגלייז תפוזי דם חריף וסלט עשבים. בריוש קלוי בחמאת דבש, קרם פרש ורוטב קרמל.

הפסטיבל הוא הזדמנות נהדרת לטעום מהמנות המיוחדות של השפים המוכשרים ולחוות את האווירה הנעימה והמקצועית של מסעדת קפאסה, המציעה אוכל טעים ומגוון בסגנון ים תיכוני. המסעדה, שהיא חלק ממקבוצת קמפאי, היא אחת המסעדות הוותיקות והמוכרות בבאר שבע, והיא מתאימה לאירועים ולארוחות משפחתיות, חברתיות או עסקיות.

המסעדה פתוחה בימים א’-שבת מהשעה 12:00 ועד השעה 23:00.

קפאסה  | חיל ההנדסה 6, מרכז "מקס אמות״, באר שבע | הזמנות בטלפון 08-6655122 ובאתר

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2cc0887e-04d8-4b24-a505-e6c9410cb460','/dyncontent/2024/12/16/5c5d8b83-5020-4fcc-ac7e-f28cfb249867.jpg',18815,'שפרה 1224 אייטם',525,78,true,32654,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('2cc0887e-04d8-4b24-a505-e6c9410cb460','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,32654,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה