האמירה "תשתקי" הציתה את האווירה: ישיבת מועצת מיתר פוצצה בעיצומה
20.02.25 / 18:00

עימות חריף נוסף במועצת מיתר: ויכוח בין חבר המועצה שמעון מזוז למנכ"לית המועצה הוביל לפיצוץ הישיבה על ידי ראש המועצה שמעון פרץ. חברי מועצה טוענים כי פרץ חיפש תירוץ לסגור את הדיון בנושאים רגישים, בעוד המועצה ממשיכה להתמודד עם משברים תקציביים ומתחים אישיים
קרדיט: מועצת מיתר

ישיבת מועצת מיתר האחרונה הפכה במהרה לזירת עימות חריפה בין חברי המועצה, כאשר ראש המועצה, שמעון פרץ, פוצץ את הישיבה על רקע חילוקי דעות מתמשכים עם שמעון מזוז, ראש המועצה הקודם.
האירוע החריג התרחש לאחר שמזוז התווכח עם מנכ"לית המועצה ונשמע לכאורה אומר לה "תשתקי". בתגובה, מנכ"לית המועצה אמרה בתוקף כי זו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה שמדברים אליה כך. מזוז התנצל וטען כי הוא התכוון לומר "תקשיבי" ולא יותר מכך, אך האירוע כבר הוביל להתדרדרות אווירת הישיבה.
ראש המועצה פרץ הגיב בחריפות לדברים ואמר למזוז: "אתה חצוף. אתה לא תדבר כך לאף אחד במועצה." מיד לאחר מכן הכריז פרץ על נעילת הישיבה, מהלך שגרר תגובות חריפות מצד חברי מועצה נוספים.
צפו בתיעוד מתוך העימות החריף:
טענות חברי המועצה: פרץ חיפש תירוץ לנעילת הישיבה
חברי מועצה נוספים הביעו זעם על החלטתו של פרץ וטענו כי הוא חיפש סיבה לסגור את הישיבה ולמנוע דיון בסעיפים חשובים שעלו לדיון. אחד מחברי המועצה נשמע אומר: "אתה נועל כי לא נוח לך הסעיף הזה? אנחנו מבקשים לא לנעול ולא להפסיק את השידור."
חברי מועצה נוספים דרשו להמשיך לדון בתקציבים ובפרויקטים המרכזיים, אך פרץ התעקש לסיים את הישיבה ולקבוע מועד חדש לדיון. חבר נוסף אמר בתסכול: "לא מקובל לסגור ככה ישיבה באמצע טיפול בנושאים רגישים. זה לא מקצועי."
ימים סוערים במיתר
אירוע זה מתווסף למתחים הקיימים במועצה, לאחר שפרץ לא הצליח להעביר את התקציב השנתי מספר פעמים, וכן הפסדו האחרון של מזוז בתביעת דיבה שהגיש נגד פרץ.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:ram@isnet.co.il
