בהלה בבאר שבע: רכבים הוצתו באישון לילה, נפתחה חקירה (וידאו)
05.04.25 / 12:41
לוחמי האש הוזנקו באישון לילה לשריפת רכבים ברחוב תל חי בבאר שבע; נזק כבד נגרם לרכבים, אך לא דווח על נפגעים – חקירה נפתחה לבירור נסיבות האירוע

לפנות בוקר (שבת), התקבלה קריאה במוקד החירום של כבאות והצלה לישראל על שריפת רכבים ברחוב המשחררים 73/תל חי בבאר שבע. צוותי כיבוי מהתחנה האזורית בבאר שבע הוזנקו במהירות למקום, שם הבחינו במספר רכבים שעלו באש.
לוחמי האש פעלו למניעת התפשטות הלהבות לרכבים נוספים ולמבנים סמוכים, והצליחו להשתלט על הבעירה לאחר זמן קצר. למרבה המזל, לא היו נפגעים באירוע, אך נגרם נזק כבד למספר כלי רכב ולסביבתם.
חוקר דליקות של כבאות והצלה הגיע לזירה ופתח בחקירה, לבדיקת נסיבות פרוץ האש. בשלב זה, הרקע לאירוע טרם התברר.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:ram@isnet.co.il