ממתיקים לחיילים את השירות
20.05.20 / 14:15
בשבוע האחרון התקיימה סדנה מתוקה במיוחד לנגדים וחיילים בעוצבת אדום לקראת חג השבועות וכך זה נראה >>>
השבוע התקיימה סדנא מתוקה לנגדים וחיילים בעוצבת אדום. זו אומנם אינה הפעם הראשונה שמבצעים יוזמות שכאלה בתחום הקולינרי,שכן לפני כל חג, מתבצעת סדנא לצוות המטבח, אך הפעם היה מתוק במיוחד.
"אנחנו רוצים לתת לחיילים שלנו את הטוב ביותר ולכן אנחנו דואגים לסדנאות ולהכשרות לצוותי המטבח באוגדה" כך מספר קצין המזון של עוצבת אדום, רס"ב דורון אזולאי.
את הסדנא יזמו קצין המזון של האוגדה, רס"ב דורון אזולאי ומנהל המטבח של האוגדה, רס"ר סבן אמיר. הסדנא הועברה על ידי שף במיל', גבי אלמקיייס, שף במלון דן ועל ידי שף קונדיטור של האוגדה בניטה אליהו.
"הבאנו את כלל המוצרים והכלים למוצבים באוגדה על מנת שנוכל לפנק את הלוחמים במגוון קינוחים כגון: פחזניות במילוי קרם טופי מלוח, טארט טארטן מפירות, מייפלה צרפתי עשיר ועוד מגוון קינוחים רבים!" מוסיף קצין המזון של האוגדה, רס"ב דורון אזולאי. עוד מספר דורון כי לאחרונה, בתקופת הקורונה, יחד עם שפים במילואים, הסתובב ברכב מזון ייעודי בין מוצבי האוגדה. הצוות פתח עמדות של מזון ברמה מאוד גבוהה.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]