השף דרור שושן מציג: תפריט חורף חדש במסעדת קפאסה

$(function(){setImageBanner('628863f5-5ccb-417a-a03b-41147a48f7dc','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,false,33743,'Image','');})

קפאסה, מסעדה ותיקה ומובילה בנוף המקומי, מסעדה ים תיכונית נפלאה המביאה לכם אווירה שמחה, מוסיקה מעולה ומגוון של טעמים עשירים. המנות בתפריט של קפאסה באר שבע מגיעות ממטבחים ססגוניים אשר סובבים את הים התיכון ומחוזות מרוחקים נוספים ועכשיו, לרגל בוא החורף, יוצאים בתפריט חורף חדש.

קרדיט: גליה אבירםבמסעדה ''קפאסה'' המקומית, שכבר מזמן הציבה סטנדרט חדש בכל הנוגע לקו קולינרי מדוייק ומרענן, הצוות, בראשותו של השף דרור שושן - שוקד על יצירת חוויית אוכל ייחודית שתשקף את הטרנדיים והמטעמים של העונה, עם מנות מחממות ומנחמות המשלבות את הטעמים המסורתיים של המטבח הים תיכוני.

שושן, יחד עם צוותו, מציעים תפריט חורף שמכיל מנות עשירות ומנחמות, ששואבות השראה ממספר מדינות שונות למרגלות הים התיכון ועד המטבח הישראלי. בין המנות החדשות בתפריט תמצאו שילוב של טעמים חמים, מבושמים ומפנקים, שמתאימים בדיוק לעונה הקרה:

  • שיפוד בלאק אנגוס: על מניפת תפוחי אדמה באטר בשמן זית, שום ורוזמרין בטאבון, צ'ימיצ'ורי פיקנטי.
  • מחבת דגים בטאבון: נתחי פילה דג ים בשמן זית ועשבי תיבול, עגבניות שרי, בצל קלוי, פלפלים קלויים, פלפל ירוק חריף, קונפי שום, לימון ובצל ירוק.
  • קבב דגי ים: עשוי בטאבון, על רוטב עגבניות צלויות ופלפלים חריפים, שום, בצלים, יוגורט יווני, שמן זית ועשבי תיבול.
  • קונקילה אלפורנו: פסטה קונכיות בחמאת עגבניות שרי, פארמג'יאנו, שרי קלויות, פנקו קלוי, בזיליקום וקרעי מוצרלה, אפויה בטאבון.

קרדיט: גליה אבירם

בנוסף, כחלק מהתפריט יוצגו גם כל הקוקטיילים החדשים שהותאמו במיוחד למנות המיוחדות. חשוב לומר, כי כלל הקוקטיילים הינם ממרכיבים טבעיים, והינם ייחודים למטבח הים תיכוני. תוכלו ליהנות משילובים לא קונבנציונאלים, שמורכבים מפירות ותבלינים ים תיכוניים. 

אז אם אתם מחפשים מקום חמים לארוחת חורף מהנה ומפנקת, המסעדה המקומית מציעה את כל מה שאתם צריכים – עם מנות מחממות, טעמים מיוחדים ואווירה נעימה שתעשה לכם טוב בחורף הקר.

במסעדת קפאסה באר שבע משתמשים אך ורק בחומרי הגלם האיכותיים והמשובחים ביותר, כאלה שיכולים לגרום לצוות המטבח שלנו לבשל או לייצר מנות מצוינות ואף להבריק בכל פעם מחדש. החוויה שלנו מסתיימת אצלכם בצלחת עם טעמים מרהיבים שרק עושים חשק לעוד.
חיל ההנדסה 6, מרכז "מקס אמות״, באר שבע | 08-6655122
ראשון – רביעי, שישי : 12:00-23:00 | חמישי,שבת : 12:00 – 24:00

שף דרור שושן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1c32637c-a522-4ff8-b4c6-fad88330b56c','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,33745,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('1c32637c-a522-4ff8-b4c6-fad88330b56c','/dyncontent/2024/12/16/5c5d8b83-5020-4fcc-ac7e-f28cfb249867.jpg',18815,'שפרה 1224 אייטם',525,78,true,33745,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה