פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('85f32bb4-0812-4bb6-87c3-645ead5fbfaa','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('85f32bb4-0812-4bb6-87c3-645ead5fbfaa','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('85f32bb4-0812-4bb6-87c3-645ead5fbfaa','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
לקראת חג הקציר מותג הטונה המוביל ריו מרה מציע מתכון לשבועות שהוא חגיגה של טעמים: פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים.
רכיבים: קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם 400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות
2 ביצים 20 גרם זיתים מגולענים צרור פטרוזיליה קצוץ 40 גרם שמן זית כתית מעולה אופן ההכנה: - מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.
- מוסיפים את הזיתים הקצוצים גס ואת הפטרוזיליה הקצוצה.
- מוסיפים את הביצים לקערה ומערבבים הכל היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.
- מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן ומעליו את שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה.
- מבשלים על חום נמוך את הפשטידה משני הצדדים, הופכים עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תהפוך לפריכה מאוד.
בתיאבון! המתכון באדיבות RIO MARE
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8bcbc0d4-d63e-4bfa-9b81-fd349e33cce5','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('8bcbc0d4-d63e-4bfa-9b81-fd349e33cce5','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|