פיצה ולנטיין

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5cee7245-030d-4edd-b2f3-8b6000063d30','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5cee7245-030d-4edd-b2f3-8b6000063d30','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5cee7245-030d-4edd-b2f3-8b6000063d30','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

הינה דרך יצירתית ומקורית לציין את חג האהבה גם בבית ולהפתיע את האהוב או האהובה בפיצה ביתית בצורת לב

פיצה לולנטיין | סטודיו TEKA

רכיבים

לבצק:

250 CC מים פושרים

2 כפיות שמרים יבשים

500 גרם קמח

2 כפות שמן זית כתית מעולה

2 כפיות מלח

לרוטב:

2 כפות שמן זית כתית מעולה

רוטב עגבניות (חלק או מחית)

מלח ופלפל לפי הטעם

1 כפית בזיליקום יבש

1 כפית אורגנו יבש

שום כתוש

לטופינג:

300 גר' גביננה מגוררת (עדיפות למוצרלה)

עגבניה טריה חתוכה לסליסים דקים

עלי בזיליקום שלמים

זיתי קלמטה ללא גלעין

או כל תוספת אחרת שאוהבים

ציוד מיוחד:  אבן פיצה, מומלצת מאוד.

הוראות הכנה: 

מזגו את המים החמים לקערת מערבל מזון, פזרו את השמרים והניחו להם להתמוסס במים במשך 5 דקות. לאחר 5 דקות ערבבו את המים עם השמרים - פעולה שתייצר קצף שמעיד על כך שהשמרים פעילים וחיים. הוסיפו את הקמח וערבבו לתערוכת אחידה הוסיפו את שמן הזית ולבסוף את המלח, ולושו במהירות נמוכה לפחות במשך 8 דקות, רצוי 10 דקות עד לקבלת בצק אלסטי ודביק מעט.

במידה ואין לכם מיקסר, תוכלו לערבב את החומרים יחד וללוש אותם ידנית, עד לקבלת בצק אחיד ודביק למגע. אם התערובת דלילה מידי ניתן לבזוק מעט קמח.

מרחו שכבה דקה של שמן זית על החלק הפנימי של קערה גדולה, והפכו את קערת הלישה עם הבצק מעל הקערה המרופדת בשמן על מנת שבבצק יגלוש לקערה המשומנת להתפחה. כסו בניילון נצמד והניחו להתפחה.

בשלב זה תוכלו לבחור כמה זמן תרצו שהבצק יתסס ויתפח. תסיסה איטית (24 שעות במקרר) תביא לטעמים מורכבים יותר בבצק. אפשרי גם לבחור בתסיסה מהירה של מינימום 4 שעות במקום חמים ובלי רוח (אפשר להשאיר בתוך תנור כבוי).

כעבור 4 שעות לפחות מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים, ונונים לו התפחה נוספת של שעה בתנור.

מדליקים את התנור על חום חזק, לשים את בצק הפיצה למשטח דק וחותכים בצורת לב. בקערה מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב, צובעים את הבצק בשכבה דקה של רוטב ומכניסים לחלק תחתון של התנור לאפיה של בין 5-10 דקות עד שהבצק אפוי. כשהבצק אפוי מוציאים את הפיצה מהתנור שמים שכבה נדיבה של רוטב, גבינה ותוספות ומחזירים לחלק עליון של התנור ל-10 דקות נוספות או עד שהגבינה נמסה.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9089d054-a9fd-40aa-8cd2-2c4fc7351318','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('9089d054-a9fd-40aa-8cd2-2c4fc7351318','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה