פילה דג ברוטב שמנת לימוני
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a6fa5b26-3328-4be1-9e2f-4a7f45442a40','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('a6fa5b26-3328-4be1-9e2f-4a7f45442a40','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a6fa5b26-3328-4be1-9e2f-4a7f45442a40','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12]]);})
ארוחה חלבית וטעימה שתוכלו להכין בקלות! הפעם מתכון לדג ברוטב שמנת, לימון ופסטו
מצרכים (2 מנות) 2 פילה אמנון קורט מלח
מיץ מ-2 לימון 120 מ"ל שמנת לבישול כפית שום כתוש כפית חרדל כף גבינת פרמזן מגוררת מלח ופלפל לפי טעם כפית ממרח פסטו (לא חובה) אופן הכנה - נשרה את נתחי הפילה בלימון ומלח כ-20 דקות ונשטוף היטב
- בקערה נערבב את מרכיבי הרוטב: שמנת, חרדל, שום, מיץ לימון, פרמזן, מלח ופלפל ופסטו
- נחמם תנור ל-200 מעלות
- נניח את הדג בתבנית עם נייר אפיה ונשפוך מעל הדגים את הרוטב
- נכניס לתנור לאפיה של כ-15 דקות עד שהדג מוכן
בתיאבון!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('79defe28-6aa1-4bf6-a500-283124a458cf','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('79defe28-6aa1-4bf6-a500-283124a458cf','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('79defe28-6aa1-4bf6-a500-283124a458cf','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|