פבלובות אישיות עם קרם מסקרפונה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c97162fb-abab-4ed4-981c-62b325420bf6','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('c97162fb-abab-4ed4-981c-62b325420bf6','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c97162fb-abab-4ed4-981c-62b325420bf6','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

הקונדיטורית שמרית הילל, מתכון לפבלובות אישיות עם קרם מקרפונה, פירות יער וממרח קוקוס – כמה יפה ומפואר, ככה טעים. המתכון קל הכנה, מתאים להגשה בארוחה זוגית וכקינוח מושלם בארוחת החג

צילום נופר בוגנים

מצרכים (לכ-6 יחידות):

למרנג:

4 חלבונים בטמפרטורת חדר

1 כוס סוכר

1 כף חומץ

1 כף קורנפלור

לקרם:

1 שמנת מתוקה 38%

100 גרם גבינת מסקרפונה

1/2 כוס ממרח שומשום וקוקוס של "אחוה"

להגשה:

1/2 כוס פירות יער

1/2 כוס שבבי קוקוס

8-10 יחידות פרחים אכילים

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את החלבונים, הסוכר החומץ והקונפלור למשך כ-8 דקות, עד לקבלת קצף יציב.
  2. מעבירים את התערובת לשקית זילוף. מזלפים על תבנית מרופדת עם נייר אפייה את

תחתיות המרנג.

 

  1. מכניסים את הפבלובות לתנור שחומם מראש ל- 95 מעלות למשך כשעתיים, עד שניתן לנתק אותן בקלות מנייר האפייה.
  2. בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת המסקרפונה עד

לקבלת קצף יציב.

  1. מוסיפים את ממרח השומשום קוקוס ומערבבים שוב למשך כדקה.
  2. מעבירים את הקרם לשק זילוף וממלאים איתו את הפבלובות.
  3. מניחים על צלחת הגשה, מקשטים בפירות יער, פרחים אכילים ושבבי קוקוס.

 

באדיבות חברת "אחוה", יצרנית הטחנה, חלוה ומוצרי המאפה המובילה בישראל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('24d2dd3e-3683-4695-be96-b9ea4c1d6ffe','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('24d2dd3e-3683-4695-be96-b9ea4c1d6ffe','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('24d2dd3e-3683-4695-be96-b9ea4c1d6ffe','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה