עוגת תמרים ללא גלוטן
02.05.20 / 08:50
עוגה קלה וטעימה שכיף לפתוח איתה את השבת! מתכון לעוגת תמרים ללא גלוטן וללא תוספת סוכר שמוכנה תוך 10 דקות!
קבלו מתכון קל ופשוט להכנה לעוגת תמרים בחושה שכל אחד יכול להכין בבית! הפעם אנחנו מביאים לכם מתכון מנצח לעוגה טעימה שהיא גם בריאה- ללא גלוטן וכמעט ללא תוספת סוכר, למעט סוכר וניל שמסייע בהקצפת הביצים.
מצרכים (תבנים אינגליש קייק)
3 ביצים
כוס שמן
3 כפות ממרח תמרים טבעי (ללא תוספת סוכר)
1 שקית זוכר וניל
כוס שקדים טחונים
כפית אבקת אפייה
אופציונלי: אגוזי מלך / אגוזי פקאן
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-160 מעלות
- במיקסר מקציפים ביצים עם סוכר וניל
- מאטים את מהירות ההקצפה ומוסיפים שמן ותמרים עד לערבוב אחיד של החומרים
- ללא מיקסר ובתנועות קיפול מוסיפים את השקדים הטחונים ואבקת האפייה עד לקבלת בלילה אחידה. מומלץ להוסיף בהדרגה את השקדים כך שיתקבל המרקם הרצוי בעיניכם.
- שופכים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת היטב
- ניתן להוסיף שברי אגוזים מעל הבלילה בהתאם לטעם והעדפה
- מכניסים את העוגה בתנור לאפייה במשך 35-40 דקות
בתיאבון!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]