סלט שומר-תפוח

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1d53d81a-39ed-409d-a916-0a19b176f115','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('1d53d81a-39ed-409d-a916-0a19b176f115','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1d53d81a-39ed-409d-a916-0a19b176f115','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})

סלט מרענן כזה עוד לא טעמתם - GRUNDIG המתכון באדיבות מותג מוצרי החשמל גרונדיג

באדיבות גרונדינג

מצרכים
חצי שומר

צרור ירקות העונה (אורוגולה, בזיליקום, לולו רוסו, עלה שומר וכו')

חצי בצל אדום פרוס

2תפוחים אדומים

גרם ענבים אדומים 50

1כף שמן זית

חצי כוס מיץ לימון

קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה
שוטפים ומייבשים את הירוקים.1

חותכים את השומר לפרוסות, את הענבים לחצאים.2

פורסים חצי דק של בצל אדום.3

חותכים את התפוחים לשניים, פורסים חצי תפוחים דק בחצי עיגול.4

מערבבים מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל, מערבבים ומערבבים עם כל המרכיבים..5

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6bd32a0b-8dc4-4ad7-a92c-a16ae8ac6900','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('6bd32a0b-8dc4-4ad7-a92c-a16ae8ac6900','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה