$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('530eb2d5-70ea-4f7c-81e8-268203832ae0','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('530eb2d5-70ea-4f7c-81e8-268203832ae0','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('530eb2d5-70ea-4f7c-81e8-268203832ae0','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
רכיבים: 1 ברוקולי מאודה חתוך לקוביות 1 פרוסת כרוב אדום, קצוצה דק
1 עגבנייה חתוכה לקוביות 3 כפות תירס משומר 1 גזר פרוס 1 אורז מלא מבושל 50 גר' חמוציות קצוצות 50 גר' אגוזי קשיו 3 כפות שמן זית מיץ מלימון אחד מלח ופלפל לפי הטעם פטרוזיליה טרייה שומשום לרוטב: 2 כפות חמאת בוטנים 2 כפות רוטב סויה 1 כף סירופ אגבה הוראות הכנה: מאדים את הברוקולי וחותכים לקוביות. קוצצים דק את הכרוב האדום וחותכים את העגבנייה לקוביות. פורסים את הגזר להוספת מרקמים שונים. קוצצים את החמוציות ומערבבים עם שאר המרכיבים. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד. יוצקים את כל המרכיבים לקערה גדולה, מוסיפים שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל. הוסיפו רוטב בוטנים לאחר שהרכבתם את סלט. המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('dee79c7e-b9e6-45f3-bfb0-c4fd1105a109','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('dee79c7e-b9e6-45f3-bfb0-c4fd1105a109','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|