$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4d485e9a-9e4d-46b8-8ce8-497ae0b65879','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('4d485e9a-9e4d-46b8-8ce8-497ae0b65879','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4d485e9a-9e4d-46b8-8ce8-497ae0b65879','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
המותג מאסטר שף מציע מתכון נפלא לארוחה קלה, משביעה ומלאת בריאות, סלט עדשים חם!
מצרכים: - 2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות קטנות
- 1/4 כפית מלח
- 2 כפות שמן זית לתיבול הדלעת
- 3 כפות שמן זית לטיגון
- 1 בצל קצוץ
- 1 קופסה עדשים ירוקות מאסטר שף, מסוננת
- 2 כפות רוטב סויה מאסטר שף
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- כפית כמון
- 2 כפות חומץ בלסמי
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
- רבע כוס שקדים קלויים
ההכנה: מערבבים את קוביות הדלעת עם שמן זית ומעט מלח וצולים בתנור על תבנית מרופדת בנייר אפייה, למשך 20 דקות עד שהן משחימות. במחבת רחבה מניחים שמן זית ובצל קצוץ, מערבבים מוסיפים את העדשים ואת קוביות הדלעת ומערבבים. מוסיפים רוטב סויה, מלח, פלפל, כמון וחומץ בלסמי, מוסיפים פטרוזיליה מערבבים ומסירים מהאש, מגישים עם שקדים קלויים מעל.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7615385a-0d15-4eaf-a6bc-7f8d4284d3a5','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('7615385a-0d15-4eaf-a6bc-7f8d4284d3a5','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|