$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0d0f2903-52c3-4552-9a87-485d794127d8','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('0d0f2903-52c3-4552-9a87-485d794127d8','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0d0f2903-52c3-4552-9a87-485d794127d8','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
מתחשק לכם סלט טעים ומרענן עם מרכיבים בראים . הכוללים את הפרי אבוקדו שהוא אחד המזונות שהכי תורמים לבריאות שלנו, הוא עשיר במינרלים ויטמינים ובחומצות שומן חיוניות, הוא מכיל גם נוגדי רעלנים, מאזן את רמת הסוכר, הכולסטרול והטריגליצרידים בגוף שלנו, יש בו סיבים תזונתיים שנמסים במים ומזינים את החיידקים הידידותיים שבמעיים. לכן מומלץ לשלב אותו במגוון מתכונים. קבלו את ההמלצה שלנו :
מצרכים : אבוקדו עלי חסה חופן פטרוזילה גבעולי סלרי בצל חמוציות בננה מיובשת אגוזי מלך מיץ לימון שמן זית מלח דבש אופן הכנה : קוצצים את הבצל חסה פטרוזילה והסלרי חותכים את האבוקדו לקוביות מוסיפים את אגוזי המלך הבננה והחמוציות מוסיפים מיץ לימון שמן זית וכף דבש קורט מלח מערבבים הכל יחד ובתאבון
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0c92ccfc-5147-41fb-8494-7d414469f3ce','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('0c92ccfc-5147-41fb-8494-7d414469f3ce','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|