מתכון קוקטייל – שוקולד תות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7c55ffcf-6af7-4eb4-9379-eaa40fed43c7','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('7c55ffcf-6af7-4eb4-9379-eaa40fed43c7','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('7c55ffcf-6af7-4eb4-9379-eaa40fed43c7','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
מרכיבים: כוס לואובול או כוס כדור ללא רגל 30 מ"ל מוצרט שוקולד לבן תות 30 מ"ל ברוקר'ס פינק ג'ין
15 מ"ל מיץ לימון טרי 10 מ"ל סירופ סוכר סודה לסגירה גארניש – פרוסת תות קפוא אופן הכנה: מכינים כוס עם קרח, מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהסודה בשייקר עם קרח במשך 20 שניות, ומוזגים לכוס. מוזגים מעל הקוקטייל את הסודה. מניחים את פרוסת התות על המשקה ומגישים. מומלץ לשתות את המשקה בטמפרטורת 5 – 8 מעלות. באדיבות הסקוטית מבית ישרקו המייבאת ומשווקת מוצרי מזון, מהמובילים בעולם,
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5f44419a-af7f-4cff-ae8d-a4f692ce7473','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('5f44419a-af7f-4cff-ae8d-a4f692ce7473','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5f44419a-af7f-4cff-ae8d-a4f692ce7473','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|