מתכון לקינוח עשיר בטעמים : קוקיגלידה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('57c1e60d-9b62-4aab-bd02-b27564a9f1b2','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('57c1e60d-9b62-4aab-bd02-b27564a9f1b2','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('57c1e60d-9b62-4aab-bd02-b27564a9f1b2','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})

לקראת טו באב, רשת קפה גרג חולקת מתכון קינוח חגיגי ועשיר בטעמים - קוקיגלידה.

צילום: קונספטיק

רכיבים:

 

1 ק"ג קמח

540 גרם חמאה

770 גרם סוכר חום ככה

150 גרם ביצים

600 גרם שוקולד צ'יפס

12 גרם סודה לשתייה

17 גרם מלח

 

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה), ומוסיפים ביצים בהדרגה.
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.
  3. מכדררים ומשטחים, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות ואופים כ-7 דק או עד שהעוגיות משחימות.
  4. מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.

 

בתאבון 😊

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a4ca1068-590c-4c21-84b6-8c7d206d6223','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('a4ca1068-590c-4c21-84b6-8c7d206d6223','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה