מתכון לדג סלמון ברוטב פסטו
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5de3b03f-16e7-4a9e-9742-ce8d33adcf0e','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('5de3b03f-16e7-4a9e-9742-ce8d33adcf0e','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('5de3b03f-16e7-4a9e-9742-ce8d33adcf0e','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15]]);})
מחפשים איך לגוון את הדג שלכם לארוחה הבאה? הפעם נביא לכם מתכון לדג סלמון ברוטב פסטו ולימון שלא תרצו להפסיק לאכול
מצרכים (2 מנות) 2 נתחי פילה סלמון כף שמן זית
שן שום כתושה מיץ מחצי לימון 2 כפות ממרח פסטו מלח ופלפל אופן הכנה - נחמם תנור ל-200 מעלות
- בקערה נערב את מרכיבי הרוטב: שמן זית, שום, לימון, פסטו ומלח פלפל
- בתבנית עם נייר אפייה נניח את שני נתחי הסלמון
- נצפה כל חתיכה של דג ברוטב הפסטו
- נאפה בתנור במשך 15-20 דקות עד שהדג ורוד ומוכן
נגיש לצד אורז לבן, פירה או ירקות. בתיאבון!ה
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4773bc22-2b5b-487d-9561-ed107b09806a','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('4773bc22-2b5b-487d-9561-ed107b09806a','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('4773bc22-2b5b-487d-9561-ed107b09806a','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|