מתכון לדג ב"מעטפה"

$(function(){setImageBanner('dbd777ea-23f1-4485-a38a-34959e37df2e','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,false,43241,'Image','');})

מתכון קל, בריא וטעים במיוחד לפילה דג בתנור שעושים בדרך קצת מיוחדת- במעטפה של נייר אפייה כך שהדג מתבשל מהאדים הנוצרים בפנים!

מצרכים (2 מנות)

2 פילה דג אמנון

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

3-4 עגבניות שרי

צרור כוסברה

בצל

1 לימון

2 ניירות אפייה

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחמם תנור ל-200 מעלות
  2. נחתוך עגבניות שרי, בצל וחצי לימון לפרוסות
  3. נניח את פילה הדג על מחצית נייר האפייה, נתבל אותו בשמן זית, מלח ופלפל
  4. נניח מעליו את העגבניות, הבצל והכוסברה, נתבל גם אותם קלות ומעל הכל נסחט מיץ מחצי לימון
  5. נכסה כל דג במחצית נייר האפייה שנשאר פנוי ונקפל את נייר האפייה מסביב לדג כך שתיווצר סוג של "מעטפה"
  6. נניח כל "מעטפה" של דג על תבנית ונכניס לאפייה של 15 דקות עד שהדג מוכן

נגיש לצד אורז לבן או סלט, בתיאבון!

צילום: יהלי אוזן

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('eda2941d-de81-43c0-8f95-558fa3d889da','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('eda2941d-de81-43c0-8f95-558fa3d889da','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה