מרק אבוקדו קר

$(function(){setImageBanner('f57428bc-1353-41c1-9d7d-27952d285d3c','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מתכון מרענן במיוחד למרק אבוקדו קר! עד שלא תטעמו לא תבינו עד כמה נהדר. מרק מושלם למזג אוויר קיצי, קליל, עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים. המתכון קל הכנה, נפלא כארוחת ביניים או כמנת פתיחה בארוחה חגיגית. באדיבות חברת "חקלאי גרנות"

חקלאי גרנות צילום depositphoto

מצרכים (לכ-3-4 מנות):

1 אבוקדו קלוף וללא גלעין של "חקלאי גרנות"

1/2 כוס אגוזי קשיו
1 מלפפון

1 קישוא

1/2 לימון סחוט למיץ

2-3 גבעולי בצל ירוק

חופן כוסברה

1 שן שום
קורט מלח
קורט פלפל


אופן ההכנה:

  1. טוחנים את אגוזי הקשיו במעבד מזון עד היווצרות מרקם חמאתי.
  2. מוסיפים את האבוקדו, מלפפון, קישוא, מיץ מחצי לימון סחוט, בצל ירוק, כוסברה, שן שום אחת, מלח ופלפל לפי הטעם ומעבדים למרקם חלק של מרק. ניתן לשלוט בסמיכות של המרק על-ידי הוספת מים.
  3. מוזגים לקערית מרק (או כוסות), מעטרים בכמה עלי כוסברה, קוביות פלפל אדום, בצל סגול וכף יוגורט לפי הטעם.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('41daabad-820b-4ebf-9e66-fcb05693c42e','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('41daabad-820b-4ebf-9e66-fcb05693c42e','/dyncontent/2024/12/16/5c5d8b83-5020-4fcc-ac7e-f28cfb249867.jpg',18815,'שפרה 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה