מוס שוקולד אבוקדו

$(function(){setImageBanner('6038c82d-c6e3-4411-91b9-d10f9883fe14','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,false,43241,'Image','');})

מתכון מתוק ומפנק לקינוח הכי מקורי שיש – מוס שוקולד אבוקדו. המתכון קל הכנה, עם הערכים התזונתיים הנפלאים של פרי האבוקדו

צילום הדס ניצן

מצרכים:

2 אבוקדו בשלים של "חקלאי גרנות"

2 כפות מייפל

1 כפית תמצית וניל איכותית

50 גרם אבקת קקאו

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את האבוקדו במעבד מזון ומעבדים עד למחית חלקה.
  2. מוסיפים את המייפל, תמצית הווניל ואבקת הקקאו ומערבבים שוב.
  3. טועמים ומתקנים תיבול (אם יש צורך במתיקות נוספת מוסיפים עוד מייפל).
  4. מזלפים לכלי הגשה ומקשטים בקוביות פרי.

מתכון באדיבות חברת "חקלאי גרנות"

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('81a93f67-2dcf-46ed-9e17-02c9d4df169c','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('81a93f67-2dcf-46ed-9e17-02c9d4df169c','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה