לרגל יום הפסטה הבינלאומי: המתכונים המנצחים של Beko

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('61e28649-51d2-47da-879a-9b058517be3e','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('61e28649-51d2-47da-879a-9b058517be3e','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('61e28649-51d2-47da-879a-9b058517be3e','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12]]);})

שני מתכונים מנצחים שישדרגו את ארוחת הערב שלכם. במידה ואתם מארחים, תתכוננו – את המתכונים האלה האורחים בטוח יבקשו מ

יחצ beko

פסטה ברוטב שמנת וירקות ירוקים

מצרכים:

  • 400 גרם פסטה בצורת טליאטלה
  • 150 גרם ממרח פסטו ירוק
  • 3 כפות שמן זית
  • 300 גרם תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
  • 100 גרם שעועית ירוקה דקה
  • 100 גרם אפונה טרייה
  • 100 גרם בייבי ברוקולי
  • 100 מל' שמנת לבישול
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • פרמזן לקישוט
  • בזיליקום לקישוט

 

אופן ההכנה:

  1. נבשל את הפסטה במים רותחים מומלחים למשך 10 דקות.
  2. על אש קטנה נחמם שמן במחבת, נוסיף את קוביות תפוחי האדמה ונבשל 2-3 דקות עד להזהבה, נבדוק שתפוחי האדמה רכים בעזרת מזלג, נוציא אותם מהמחבת ונניח אותם בצד.
  3. לאחר סינון נניח את הפסטה במחבת בו בישלנו את תפוחי האדמה.
  4. בסיר נפרד מרתיחים מים ומוסיפים את השעועית, האפונה והברוקולי למשך 3-5 דקות ומסננים את המים.
  5. נוסיף למחבת עם הפסטה את ממרח הפסטו והשמנת, ניתן לפסטה להתבשל בתוך התערובת עד לציפוי אחיד.
  6. נוסיף את תפוחי האדמה והירקות הירוקים ונערבב הכל עד לקבלת תערובת אחידה.
  7. נתבל לפי הטעם.
  8. נקשט במעט פרמזן ובזיליקום ובתיאבון.  

 

 

 יח"צ beko

ניוקי דלעת עם פסטו ואגוזי לוז

מצרכים:

לבצק הניוקי:

  • 500 גרם דלעת
  • 150-200 גרם קמח מלא
  • 1 ביצה
  • אגוז מוסקט
  • פלפל שחור
  • מלח

 

לפסטו:

  • 200 גרם בזיליקום
  • שום
  • מלח
  • חופן אגוזי לוז
  • שמן זית

 

אופן ההכנה:

  1. נפרוס את הדלעת ונבשל במים רותחים עד התרככות. נוציא ונסנן.
  2. נמעך את הדלעת ונוסיף את הקמח, הביצה והתבלינים עד לקבלת בצק גמיש ואלסטי.
  3. ניקח את בצק הניוקי, נפזר קמח עליו ועל משטח העבודה (קרש חיתוך או שיש המטבח), נחתוך את הבצק לצורת גלילים בינוניים ונחתוך לחתיכות ניוקי קטנות. נשמור במקרר להמשך העבודה.
  4. נכין את הפסטו- נניח במעבד מזון מלח, שום, אגוזי לוז ואת הבזיליקום ונטחן עד שנקבל ממרח אחיד. נוסיף למעבד המזון מעט שמן זית ונמשיך לערבב בתוך מעבד המזון.
  5. נרתיח מים בסיר ונכניס בזהירות את חתיכות הבצק לסיר עם המים הרותחים. נבשל על אש בינונית עד שהניוקי יצופו מעל פני המים. נשלוף את הניוקי מהמים ונשים לצנן.
  6. נגיש את הניוקי בצלחת בתוספת ממרח הפסטו ובתיאבון.

 

המתכונים באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל לבית

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a5c5af57-346e-46a3-b997-d86429cdd520','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('a5c5af57-346e-46a3-b997-d86429cdd520','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('a5c5af57-346e-46a3-b997-d86429cdd520','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה