$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e9b6442e-da0a-44be-b2c5-e73fdceb38fa','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('e9b6442e-da0a-44be-b2c5-e73fdceb38fa','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e9b6442e-da0a-44be-b2c5-e73fdceb38fa','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
באדיבות: חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא כ 12 לביבות. כל 2 לביבות תחליף לחלבון גבינה.
מצרכים: 250 גרם גבינת ריקוטה 5% חצי גביע יוגורט טבעי 1.5% ( חצי גביע גדול של 200 מ"ל)
2 ביצים 4 כפות קמח תופח כף סוכר או ממתיק מלאכותי קורט קינמון מס' טיפות תמצית וניל תרסיס שמן לטיגון אופן ההכנה: - מערבבים את הגבינה עם הביצים. מוסיפים את יתר החומרים ומשהים מספר דקות.
- מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית.
- צרים מהבלילה 12 לביבות ומטגנים משני הצדדים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2460a7d2-fe3d-4980-8221-191c99dc34fb','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2460a7d2-fe3d-4980-8221-191c99dc34fb','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|