ט"ו בשבט בריא: מתכון לרולדת תמרים ואגוזים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('85124f6f-cbd0-4f28-ad95-941e8c45b2a6','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('85124f6f-cbd0-4f28-ad95-941e8c45b2a6','/dyncontent/2024/11/4/aecd05a0-16c9-4fec-aca7-e7d716289eef.jpg',18646,'גם וגן אייטם כתבה ',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('85124f6f-cbd0-4f28-ad95-941e8c45b2a6','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
ברוח חג הט"ו בשבט, הבאנו לכם מתכון מנצח לרולדת תמרים ואגוזים. טעים, מתוק ובעיקר בריא!
היום (שני) מציינים בארץ את חג הט"ו בשבט, הלא הוא החג בו נהוג לאכול מפירות העץ של ארץ ישראל. לכן, במיוחד לכבוד החג, הבאנו לכם ב'באר שבע נט' את המתכון המנצח של ליזט מלהבים, לרולדת תמרים ואגוזים שמכינים בקלי קלות. קינוח מתוק ובריא! רכיבים:
100 גרם אגוזים 100 גרם שקדים קלויים ללא מלח 100 גרם אגוזי לוז קלויים 1 חבילת תמרים מגולענים רבע כוס מיץ תפוזים אופן הכנה טוחנים את התמרים עם רבע כוס מיץ תפוזים שוברים אם האגוזים והשקדים לחתיכות גסות מערבבים את התמרים ושברי הפיצוחים יחד בקערה מהתערובת יוצרים רולדות, גליל ארוך וצר, באורך הרצוי (ניתן להיעזר בניחלון נצמד ליצירת הגליל). עוטפים בנייר כסף ושמים במקפיא עד ההגשה חג ט"ו בשבט שמח!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('95f5a606-fde5-462f-acb0-cd964da602d0','/dyncontent/2024/11/3/ac81ec96-25dd-4f87-aa99-8d29304535b3.jpg',18614,'קותאי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('95f5a606-fde5-462f-acb0-cd964da602d0','/dyncontent/2024/11/3/3700b707-4cc7-4fe9-b095-b1a84375c5f3.jpg',18606,'משען 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|