טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני

$(function(){setImageBanner('1a1fa4a4-a91b-4f85-a6ae-27b0d36aa9d0','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,false,43241,'Image','');})

מותג "אבוקדו גרנות", מתכון מתוק ומפנק לקינוח הכי מקורי שיש – טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני. המתכון קל הכנה, מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ וליהנות מפינוק מתוק, טעים ומיוחד, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו. קיץ שמח ומהנה

צילום: הדס ניצן

מצרכים:

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

1 כוס אגוזי מקדמיה

1 וחצי כף אבקת קקאו איכותית

10 תמרים מגולענים

סירופ מייפל להמתקה לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. בבלנדר רב עצמה כותשים כוס אגוזי מקדמיה עם תוכנו של אבוקדו בשל.
  2. מוסיפים כף וחצי אבקת קקאו איכותית, 10 תמרים (ללא חרצן) וסירופ מייפל להמתקה לפי הטעם.
  3. מכניסים את התערובת למקרר לכמה שעות.
  4. מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו / אגוזי פיסטוק / קוקוס עד לציפויים המלא.
  5. מאחסנים במקפיא ומגישים קר.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a73e8a9e-a9bb-449b-a463-7dd8aaf515fd','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a73e8a9e-a9bb-449b-a463-7dd8aaf515fd','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה