טופו כמו שלא הכרתם: המתכונים ששמים במרכז את הטופו

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2ccfb29a-1110-4e1b-bc84-fd5da7b088ec','/dyncontent/2024/11/19/14a5e5fe-3cf1-446d-9997-4119afaf9b5b.jpg',18723,'פיצה ק 1124 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('2ccfb29a-1110-4e1b-bc84-fd5da7b088ec','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,true,43241,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2ccfb29a-1110-4e1b-bc84-fd5da7b088ec','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43241,'Image','');},12]]);})

מה יותר ישראלי מלעשות על האש עם כל החברים והמשפחה? ומה יותר טוב מארוחה מגוונת שיכולה להתאים גם לקרובים הצמחוניים והטבעוניים? המתכונים הטבעוניים שיהפכו את העל האש למיוחד יותר וישנו את התפיסה שלכם לגבי טופו – החל מפלטת ירקות וטופו עד לסטייק טופו עשיר טעמים.

פלטת ירקות teka

פלטת ירקות וטופו

 

רכיבים:
 

- 1 חבילת טופו

- 100 גרם דוחן

- 1⁄3 אבוקדו

- שני יחידות צנון

- 10 עגבניות שרי

- 1⁄3 בצל אדום

- 2 כפות תירס משומר

- 1 צרור גרעיני דלעת

- קומץ נבטים ירוקים

- גזר מגורד

- סלק מבושל מגורד

- כף שמן זית כתית

- 1 קורט מיץ לימון

- מלח ופלפל

- צרור פטרוזיליה

- 1 כפית סירופ מייפל

 

 

הוראות הכנה:

חותכים את הטופו לקוביות ומתבלים בקערה עם שמן זית, מלח ופלפל. את הקוביות צורבים על המנגל עד להזהבה.

לאחר מכן, מסדרים צלחת עם הנבטים הירוקים בתחתית, מניחים מעל את הקוביות טופו ומברישים אותן עם סירופ מייפל. חותכים את שאר הירקות לחתיכות קטנות ומוסיפים מעל לטופו.

לבסוף, מתבלים בשמן זית, לימון ומלח לפי הטעם ומגישים.

 

 teka סטייק טופו

 

סטייק טופו על סלט קולסלו

 

רכיבים:

 

לסטייק טופו:

- 1 חבילת טופו

- 3 כפות רוטב סויה

- 2 כפות רוטב ברביקיו

- 2 כפות שמן זית

- 1 כפית פפריקה

- פלפל שחור טחון

- טימין יבש

- רוזמרין יבש

 

לסלט  קולסלו:

- חצי כרוב

- 2 גזרים

- חצי תפוח

- חצי בצל פרוס

- 4 כפות מיונז טבעוני

- 1 כף חרדל דיז'ון

- 2 כפות שמנת חמוצה טבעונית (לא חובה)

- כפית חומץ תפוחים


 

הוראות הכנה:

 

סטייק טופו:

חותכים את הטופו לשני סטייקים מלבניים, עוטפים אותם במטלית נקייה לספיגת הלחות ומניחים בצד.

מכינים את הרוטב עם שאר המרכיבים ומשרים בו את הטופו למשך 30 דקות.

לאחר מכן, מניחים את הסטייקים על המנגל וצורבים אותם משני הצדדים עד להזהבה.

 

סלט כרוב:

חותכים את כל הירקות ואת התפוח לקוביות קטנות.

מערבבים את המיונז, החרדל, השמנת והחומץ להכנת הרוטב ומוסיפים את הירקות והתפוח לתערובת עם מעט מלח.
מגישים את הסטייק
 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b25b5e66-de2d-4540-92a6-ea798d2804f7','/dyncontent/2024/11/21/a958bcda-98b6-4123-9c72-c37d94dfc83d.jpg',18730,'טנא 1124 מעברון עליון',525,78,true,43243,'Image','');},12],[function() {setImageBanner('b25b5e66-de2d-4540-92a6-ea798d2804f7','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('b25b5e66-de2d-4540-92a6-ea798d2804f7','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה