בורמוליקוס: לביבות מצה וגבינות לפסח

$(function(){setImageBanner('de1da1d6-c998-42cd-a6cf-23597da8d688','/dyncontent/2024/11/6/254bd038-88a9-40b2-a1b6-279fd196209f.jpg',18667,'צרפתי אייטם כתבה 2',525,78,false,43241,'Image','');})

הבורמוליקוס הן לביבות מצה מטוגנות עם ביצים וכל מיני סוגי גבינות. כשהלביבות חמות מהמחבת הן פשוט נחטפות. קלות להכנה ומומלצות לארוחות בוקר או ערב בפסח

המצרכים

5 מצות

1/2 כוס מים

3 ביצים

1/2 גביע קוטג'

1/2 גביע גבינה לבנה

150 גרם גבינה בולגרית מגוררת

150 גרם גבינה צהובה מגוררת

2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

את המצות מפוררים ומכניסים לקערה יחד עם 1/2 כוס מים. מערבבים היטב ומניחים ל-10 דקות.

מוסיפים לקערה ביצים ומערבבים היטב.

מוסיפים גם גבינות, בצל ירוק ותבלינים ומערבבים עד לאיחוד.

מחממים שמן חצי עמוק במחבת רחבה, בעזרת כף יוצקים קציצות / לביבות למחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

לבלילת הלביבות ניתן להוסיף גם גזר מגורד, תירס, פטריות או כל תוספת אחרת.

בתאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5fc0de9d-ad0e-4c20-b1fa-4c2c57747f67','/dyncontent/2024/11/10/a49f1879-d056-42f8-9e00-419d14036c36.gif',18685,'סמי 1124 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('5fc0de9d-ad0e-4c20-b1fa-4c2c57747f67','/dyncontent/2024/11/6/daddbb05-61ab-48fc-86e2-4a2e9775ed76.jpg',18665,'צרפתי אייטם כתבה ',525,78,true,43243,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה