הגילוי המהפכני שעשוי למנוע עששת
$(function(){setImageBanner('26e35cf5-cb1c-41e7-8003-56cf0e85bec2','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,false,33969,'Image','');})
ממצא חדש של חוקרים באוניברסיטת בן גוריון עשוי לשנות את החומרים מהם תיוצרנה משחות השיניים שלנו ולסייע במניעת עששת
החוקרים מהמחלקה לביוטכנולוגיה באוניברסיטת בן גוריון פרופ' אריאל קושמרו וד"ר קרינה גולברג, גילו שמולקולת ה- Diindolylmethane, או DIM בקיצור, מקשה מאוד על חיידקי הסטרפטוקוקוס להתבסס על השיניים, ובכך עוזרת במניעת עששת. עד שחברות משחות השיניים יטמיעו את מולקות ה-DIM במוצריהן, אתם מוזמנים לאכול הרבה ברוקולי, בו היא נמצאת בצורה טבעית. כל המידע באדיבות אוניברסיטת בן גוריון
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6d67145e-ab65-4cc1-8d2e-a9de1768d6ae','/dyncontent/2024/12/16/5c5d8b83-5020-4fcc-ac7e-f28cfb249867.jpg',18815,'שפרה 1224 אייטם',525,78,true,33971,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('6d67145e-ab65-4cc1-8d2e-a9de1768d6ae','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,33971,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|