יומנגס בבאר שבע!
17.12.19 / 16:53
בעוד שבוע הפתיחה הרשמית יומנגס באר שבע
הם החלו עם גריל ביתי בחצר ומהר מאוד 200 איש הגיעו לחצר שלהם ועוד רבים התעניינו, אז הם החליטו, אם אנשים לא יכולים להגיע ליומנגס, יומנגס יגיעו אל האנשים! וכך נולדה אחת הרשתות המצליחות והאהובות בארץ.
רשת ההמבורגרים 'יומנגס – 'Humongous של האחים טל וגל בכר, פותחת בימים אלה סניף חמישי במספר לרשת אבל ראשון בבאר שבע. בסניף החדש הושקעו כ-4 מיליון שקלים והוא צפוי להיפתח בשבוע הבא, שני 23.12.
'יומנגס –'Humongous מוכרת בקרב חובבי הבשר וההמבורגרים בישראל כמוסד שהביא עימו בשורה של המבורגרים "מושחתים" ו"מוגזמים", שלקחו את קציצת ההמבורגר והפכו אותה למאכל גורמה במחיר נגיש לכל אדם. במטבח היצירתי של 'יומנגס –Humongous', נעשה שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר בשוק כדוגמת רוטב מייפל טהור, כמהין, גבינות מכל העולם, כבד אווז, וכו'.
בין המנות הפופולאריות: המבורגר צרפתי מבשר בקר עם צ׳אנקים של כבד אווז, שמן פטריות כמהין שחורות, חרדל דיז׳ון ונגיעת ריבת בצל. ההמבורגר הפיני שמגיע עם חזה אווז, מולרד, קשיו ומזרק מייפל טהור נעוץ ״לשימוש אישי״. המבורגר פילדלפי עם חזה אווז מעושן, שמאלץ, פרובלונה ואגוזי מלך ומעל גבינת שמנת עם בצל ירוק וזעפרן וטופינג של ריבת ביקון ועוד מנות רבות אחרות.
בסניף החדש הקפידו לשמור על הקו העיצובי הייחודי שמאפיין את הרשת כולה: גרפיטי על הקירות בציורים מלאי אנרגיות, גלגלי שיניים ענקיים, צינורות גדולים חשופים ועוד וכן ברזי הבירה שמאופיינים אף הם עם הרשת, חשופים לכל ומגיעים לברז בצינורות ענק.
הבחירה לפתוח סניף חמישי בבאר שבע היא חלק מהקו המנחה של הרשת שמעודד פתיחת מסעדות בפריפריה, והוא מצטרף לארבעת הסניפים האחרים של הרשת ברופין, כפר סבא, גבעת ברנר ונשר.
הרשת יצרה לעצמה לאורך השנים קהילת חברים/מעריצים נאמנה ושותפה לדרך של המוסד הקולינרי החוויתי- "השמנמן המתמיד". תואר זה הופך את הלקוח לשותף המעורב בפעילויות השיווקיות והקולינריות של הרשת, ואף מאפשר לו להיות חלק ממקבלי ההחלטות ולקבוע אילו מנות ייכנסו לתפריט ואילו יישארו מחוצה לו.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]