חומרים

  • ‏1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול של סורג'יטל
  • 1 שן שום גדולה קלופה
  • 1 צרור בזיליקום נקי ללא גבעולים
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • ‏1/2 כוס שמן זית CIRIO
  • להגשה:
    • ‏1/2 כוס גילופי פרמזן
    • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס


    אופן ההכנה
  1. מועכים שן שום במכתש ועלי גדול. מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל וכותשים לריסוק הבזיליקום. מזלפים שמן זית באיטיות לקבלת מחית אחידה במרקם של פסטו גס. מעבירים לקערת הגשה גדולה.
  2. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.
  3. מעבירים את הרביולי לקערה עם הפסטו בעזרת כף מחוררת ומערבבים. מפזרים אגוזי מלך ושבבי פרמזן ומגישים מייד.

    למתכונים נוספים לחצו כאן