כולנו אוהבים לאכול במסעדת שף טובה, להתפנק על ארוחה טעימה וקינוח מיוחד, כשחלקנו אפילו מתאמצים ונוסעים עד לתל אביב בשביל זה. אבל הפעם, תל אביב מגיעה עד לדרום. פסטיבל eat TLV עתיד להתקיים בעיר, החל מיום ראשון הקרוב ה-10/09/17 ועד ל- 19/09/17 במספר מסעדות נבחרות, בכל ערב החל מהשעה 18:00. המסעדות המשתתפות בפסטיבל יגישו מתפריט מנות דגל של המסעדות המתארחות: סנטה קתרינה, סושיאל קלאב, דלידה, ניטן תאי ואוזריה. יש למה לחכות. 

במסעדת קמפאי יארח השף דרור שושן את השף שחף שבתאי ממסעדת ניטן תאי.

שבתאי הינו שף בינלאומי מוכר ואף נבחר לשף הטוב במומבי הודו בשנת 2005. הוא כתב ספר בישול אסייתי, שהיה בין 5 המועמדים לספר הבישול האסייתי של השנה באירופה והיה אחראי על פתיחת למעלה מ-15 מסעדות ברחבי העולם. על אחת מהן, בצ'כיה, Bib Gourmand הוא עוטר באות מישלן  במשך 7 שנים ברציפות ואף נבחר לאחד מעשרת השפים הטובים בצ'כיה בכל הזמנים.

מסעדת קמפאי, רחוב חיל ההנדסה 1, מתחם ביג, באר שבע. טלפון : 08-6655999


-

במסעדת קפאסה תתארח מסעדת סנטה קתרינה של השף תומר אגאי.

סנטה קתרינה היא מסעדה הקרויה על שם המנזר השוכן בחצי האי סיני שבמצרים. היא הפכה לאחת המסעדות המשמעותיות ביותר בתל אביב הן מבחינה קולינרית והאוכל המגוון המוצע בה והן מבחינה בליינית עם אווירה טובה.

מסעדת קפאסה, רחוב חיל ההנדסה 6, מתחם ביג, באר שבע. טלפון : 08-6655122 

-

במסעדת כפרה תתארח מסעדת דלידה עם השף דן זוארץ.

מסעדת דלידה נפתחה לפני כשלוש שנים במתחם שוק לוינסקי והפכה במהרה לאחת המסעדות העמוסות בתל אביב. כמו הזמרת האגדית דלידה כך גם המסעדה הינה ערביה-איטלקייה-צרפתית, ובמסעדה תוכלו לראות ניחוחות מארצות ערב, איטליה וצרפת החל מהעיצוב, דרך התפריט של השף דן זוארץ, הקוקטיילים והפס המוסיקלי.

מסעדת כפרה, רחוב סמילנסקי 25, באר שבע, טלפון: 08-6654854 

-

בספריה תתארח מסעדת האוזריה של השפית אביבית פריאל.

האוזריות היווניות הן ברים קטנים ושמחים המגישים, לצד מגוון רחב של אוזו, מנות קטנות (מזטים) לליווי המשקה. ביקור בכמה אוזריות אתונאיות הוא שנתן לשפית אביבית פריאל אביחי ("טאפאו" לשעבר) ולשותפתה אופיר למור לאמי את ההשראה לפתיחת "אוזריה" בשוק לוינסקי בתל אביב- מעין "חמארה" מודרנית המגישה אוכל מקורי ושמח בהשראת מטבחי הים התיכון.

הספריה, רחוב יצחק נפחא 25, באר שבע. טלפון : 08-6655120

-

בבטי בר בוטיק ישקשקו קוקטיילים של המאסטר מיקסולוג מוש בודניק מבעלי הסושיאל קלאב.

הסושיאל קלאב הפך כבר לפני שנים למוסד תל אביבי עמוס, שמח ומצליח ששואב אליו בליינים מרחבי הארץ. הסושיאל קלאב הינו ביסטרו מודרני אשר ממוקם בפיאצה מרכזית אך אינטימית בלב שדרות רוטשילד. המסעדה רחבת הידיים מציעה בילוי בחלל מעוצב ואווירתי חוויה ייחודית של קולינריה במיטבה לצד אווירת בר נעימה וסקסית.

בר הקוקטיילים בטי, חיל ההנדסה 2, באר שבע. טלפון: 052-5236724

-

כך יוכלו המבלים ליהנות ממיטב מנות הדגל של המסעדות הנחשקות במרחק של כמה דקות מהבית. כמו למשל, מנת "סטייק" בריוש ומח עצם של מסעדת דלידה המוגשת בציר בקר ופרחי היביסקוס. ערמונים קרם ארטישוק ירושלמי (66 ₪), או מנת גירוס טלה על חצי פיתה קלוייה, טחינה, סלט ירקות צלויים ועשבי תבלין של השף תומר אגאי ממסעדת סנטה קתרינה או למשל מהכרובית המפורסמת של אביבית פריאל מהאוזריה (28 ₪) ועוד מנות רבות נוספות. הולך להיות טעים.

לפרטים המלאים ותפריטי המסעדות: http://stripes.co.il/eat-tlv/

 

 

 


 

 

מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו