לסושי מסורת ארוכת שנים הכוללת סיפורי היסטוריה, מסורת וכללי טקס יפנים. את חגיגות יום הסושי הבינלאומי התחילו לחגוג ברחבי העולם בחודש יוני בשנת 2009.

חגיגות יום הסושי הבינלאומי הפכו במסעדת קמפאי הבאר שבעית למסורת והשנה יקיימו חגיגות במסעדה בין התאריכים 25-29/6 (ימים א' עד ה') ולא יום אחד בלבד!

את הפסטיבל ילווה תפריט סושי מולטי יצרתי של השף דרור שושן.

בכניסה למסעדה יגישו לבאים טעימות של סוגים שונים של סאקה  והצוות והמסעדה ילבשו בגדי ודקורציה חג.


תפריט פסטיבל חג הסושי הבינלאומי:

סושי רול  מיוחד לפסטיבל:

1. סאקורה רול -במילוי טורו טונה בלופין קצוץ, בצל ירוק, אבוקדו ומלפפון עטוף באינטיאס,  יוזו-קושו, עירית  וטוביקו שחור – 54 ש''ח

2. טאטאקי טונה רול- במילוי טמאגו, אבוקדו, אספרגוס, במעטפת טונה צרובה, מלח ים, פרוסות לימון דקיקות, רוטב מיסו ובצל ירוק 54 ש''ח

3. ספייסי וולקנו רול- רול במילוי ספייסי טורו סלמון, אבוקדו, בצל ירוק, שבבי טמפורה עטוף בסלמון צרוב וחם עם צ'ילי אדום, מיקרו כוסברה ורוטב צ'ילי-יוזו  חריף -52 ש''ח

4.אטלנטיק סלמון רול- במילוי סלמון חם בטמפורה, אספרגוס, מלפפון ובצל ירוק, עטוף באבוקדו, ציפס בטטה עדין ורוטב טריאקי- 48 ש''ח

מנות מיוחדות  מהסושי בר לפסטיבל:

1. טמארי סושי- כדורי אורז סושי עם פטריות שיטאקה קצוצות, בצל ירוק וסומסום קלוי במעטפת סלמון, טונה, דניס, ילוטייל ואבוקדו על רוטב גומאדרה וקרם סומסום שחור-  65 ש'ח

2טרטר טורו בלופין טונה – קצוץ עם בצל סגול, ג'ינג'ר, עירית, לימון, צ'ילי אדום, סויה, איולי וואסבי וטוביקו שחור ברוטב פונזו דאשי- 64  ש''ח

3. סשימי סלמון טמפורה – סשימי סלמון במעטפת נורי מטוגן בטמפורה על סויית הדרים יפנית פלחי לימון, ג'ינג'ר ודייקון - 59 ש''ח

4. סוזוקי אוסוזוקורי - סשימי בר-ים בפריסה דקיקה עם מלח ים, ג'ינג'ר, ויניגרט וואסבי וליים, סלטון של שיסו, צנוניות, מלפפונים וטוביקו  -65  ש''ח

5. צ'יראשי סושי-מבחר נתחי סשימי, ירקות, טמאגו, בייצי סלמון מוגש בקערית אורז סושי מתובל עם שבבי נורי, בצל ירוק, שיסו, ג'ינג'ר כבוש וואסבי. מוגש עם סויה קלה, יוזו וג'ינג'ר כתוש -  94 ש''ח

ועוד מנות נוספות.